Дневен хороскоп - 1 март

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Вярвам в себе си, в доброто днес и се изпълвам с радост!" Следвайте плановете си и дарете околните с щастие! Някои ще съумеят да постигнат напредък в предпочетените направления и контрола на ангажиментите им е ползотворен! Борете се и отстоявайте своите домашни позиции, дори това да не се понрави някому?! Всички колебания ще са насочени към възможно предложение, където трябва да оформите в полезен вариант подробности и уговорки, със предстоящи скорошни заверки и подписи, това е повече от задължително. Внимавайте с отговорите пред партньора, касаещо общи идеи! Честита Баба Марта!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Приемам ползотворните алтернативи и за релакс и се чувствам обгрижено!" Изключете всяка възможност от рискови ходове, въпреки че ви се иска да положите началото на отдавна замислена идея! Внимателният ви подбор на дневно общуване, ще ви предпази от напрежение и неудобни финансови обсъждания?! Само не пренебрегвайте важен съвет от по-възрастен роднина потърсил ви най-евентуално за помощ, но ще стане дума и за ваш казус - изслушайте мнението му. Нищо не става случайно и затова приемете страничната загриженост с разбиране! Вечерта ви дарява с умилени мигове и задушевна атмосфера! Честита Баба Марта!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Справям се с дневните предизвикателствата и контролирам емоциите си!" На домашно ниво сте необичайно откровени и това създава доста въпроси на близките?! Трудностите са преодолими и ще постигнете общ консенсус. Предрешени да не прикривате истинските си чувства, голяма част от вас ще обърнат внимание на постоянната си връзка с цел освежаване. Правете разумен избор, когато трябва да дадете отговор: съобразете се с времето и възможностите си?! Някои могат да се притеснят за хроничните си болежки, но всичко ще се овладее навреме! Не бива лесно да обещавате спонтанни хрумвания с шопинг! Честита Баба Марта!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Мисля позитивно, обичам и действам нежно и загрижено към близите!" Повечето ще ги потърсят за работна оферта, затова докажете стабилност, присъствие на силен дух и водете целенасочени преговори! Не се дистанцирайте от цялостната равносметка по отношение на желанията, защото те ще са осъществими, въпреки предизвикателствата. Налага се да размислите върху опция за сътрудничество - там предупрежденията са, че ще искат да се възползуват от вашите умения- в разговорите бъдете сериозни и принципни! За една част от вас е възможно, щастливо да преоткрият неосъзнат досега потенциал в любовта! Честита Баба Марта!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Днес се ръководя се от овладяни и съобразителни действия!" С повишено внимание се отнесете към емоционалния баланс, който бе доста изморителен факт от изминалите дни! Не позволявайте близките взаимоотношения да бъдат повлияни от претенции на околните, намалете малко амбициите все да сте перфекционисти и релаксирайте. Прекарайте повече време в обмисляне на житейските си направления, с полезна съсредоточеност над самите вас. Една ободряваща разходка мобилизира силите ви. Ще се заредите с нужната енергия, а вечерта ще ви зарадва позабравен човек! Изслушайте го да ви сподели мотивите?! Честита Баба Марта!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Мисля позитивно и според ситуациите действам разумно!" Денят предлага отлични позиции сред околните, съчетани с ведра атмосфера! Коментарите за материалното отношение ги избегнете, освен ако не приложите деликатен подход! Определени ще имат значима среща и ще нарасне броя на приятелите им, а те ви впечатляват с нови проекти и настоятелни предложения?! Не бъдете припряни, контролирайте нетърпимостта си и любопитството, защото в крайна сметка надеждите към вас се базират на основателна преценка от интереса на влиятелни особи. Към близките бъдете щедри на обич - контролирайте любовта си! Честита Баба Марта!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Днес напълно съобразително избирам контактите си!" Препоръчително е да внимавате с явните си обсъждания пред непознати?! Не бързайте да доверявате заплануваните си задачи, че може да възникне предварително разногласие и непоискани съвети или просто завист от страна на околните?! Стопирайте някои от изискванията, тъй като нямат почва за реализация - следвайте актуалните си решения - имате благодатна духовна защита. Конкретизирайте и ангажиментите си към домашните, за да не се окажат непредвидени очакванията им и да се осуетят личните ви планове?! Честита Баба Марта!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Отдавам се на размисли и се доверявам на собствените възможности!" Балансирайте желанията си и споделяйте само онези, които имат реална основа за днешния уикенд! Повечето от амбициите ви ги насочете към промяна, независимо от вложената там енергия?! В дома ще се намеси по-възрастен роднина с предложение за общи дела, а това може да изпита толерантността ви? На лично ниво, ще се почувствувате озадачени от претенциите на близките, които едва ли не са склонни да омаловажат предначертаните намерения?! Всичко ще се преобрази в добра светлина, но бъдете премерени и премълчете коментара си! Честита Баба Марта!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "Имам много силна мотивация да раздавам обич и добрина!" Днес някой ще поиска от вас да докажете заслуги и това ще е повод за определено самочувствие?! Повечето ще се зарадват на неочаквано обаждане от любим човек и то повдига тонуса, а други осъществяват значима комуникация на база социален статус! Не бива да изпадате в противоречиви чувства или да обърквате плановете си - изберете целенасочени действия и уважете личните си намерения. Това ще ви помогне да разберете, че наистина има на какво да се надявате и очаквате?! Релаксирайте в красиви разходки, усмихвайте се и грабете с шепи енергия! Честита Баба Марта!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз: "Намирам поводи към задълбочен анализ на събитията от напоследък и се радвам озарено на новите идеи!" Необходимо е да си дадете време за размисъл. Мобилизирайте се и поговорете с верните си приятели, дори се съобразете със съветите им?! Повечето от ангажиментите ви придобиват увереност за успех! Излишно е да се товарите с амбиции за помощ, ако в крайна сметка, това не се изисква от вас. Някои ще почувстват любопитни погледи или направо неудобни въпроси, но проявете чар, обаяние и деликатно отстранете нелоялността! Не вярвайте на солидни обещания и предложения. Организирайте си времето! Честита Баба Марта!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Във всяко мое намерение присъства добро отношение към околните и изворна любов!" Слънчеви емоции и душевно равновесие ще ви съпътства през целия ден и се отдавате на полезни задачи! Стремителни сте и защитавате хора с недоказана коректност към вас?! Дневните ви ангажименти са предимно за подобряване на личния живот и затова трябва да внимавате с протекциите си - има вероятност за несъобразителност, дори и към враговете. Значимо обаждане от близък човек или роднина ще е радостен факт, че е крайно време да си устроите взаимно удовлетворяваща визита?! Вечерта отдавате на завладяващи емоции! Честита Баба Марта!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз: "Мотивацията ми е да се справя на отлично ниво със ситуациите!" През този ден имате силна интуиция, която впечатлява околните и направлява посоката на действията! Някои обстоятелства ви забавляват повече, отколкото сте си представяли?! Близки до вас хора ще се опитат да омаловажат добрите намерения, като необяснимо и за тях "защо" си позволяват да иронизират новите ви идеи. Определено ще се подразните, но пък имате безспорно силен характер и бързо ще сложите всичко и всеки "на място"! Една част ще имат предложение за празненство - там не коментирайте чужди действия: с артистичност следвайте личния си интерес!

Станете почитател на Класа