Дневен хороскоп - 21 февруари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Дневно утвърждение: "Пред мен е един хармоничен, изпълнен с обич ден!" Възможно е да попаднете в ситуация, която води до нови, необичайни или нестандартни, но положителни връзки, предвид и нова любов! За обвързаните, семейството ще играе съществена роля за формирането на деня. Извършваните задачи ще се нуждаят от приятелски съвет или близка подкрепа?! Работата е на познато ниво.Обмисляте свобода и оригиналност за коренна промяна на дома и начина на живот, но обстоятелствата налагат да се съобразите и с бюджета си! Не е изключено да ви потърсят позабравени личности, но преди да им поднесете толеранса си, за момент помислете "каква" им е истинската потребност от вас - съществуват подозрително изявени контакти, затова обмисляйте степента на доверие?!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Дневно утвърждение: "Вселената защитава всяка моя целесъобразна мотивация!" Срещите ви днес активират интелектуалните хоризонти, при които попадате в интересни ситуации, свързани с разширяване на дейността ви! Обстоятелствата ще покажат алтернативи за нов подход при избора на приоритети с възможност за скорошна реализация, като самообразование, пътуване до нови места, търсене на значими отговори от конкретни преживявания. Служебните ангажименти изобилстват за някои. Този ден не е стабилен за контакти с важни особи или солидни бизнес-идеи?! Организирайте си хубав, емоционално-зареждащ релакс! Вечерта - бъдете последователни в решенията си, като прецените правилно допуснатите до вас комуникации и не се оставяйте на провокации?!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Дневно утвърждение: "Контролирам емоциите си и следвам приоритетите!" Днес не се навеждайте към прекалена сантименталност! Не си позволявайте да изглеждате по-малко привлекателни, защото предстои неслучайно да впечатлите важна особа и това ще бъде съществена полза за работата ви. Имате много неща за вършене, проявете гъвкавост, последователност и самодисциплина. В рамките на деня е безполезно да търсите мир и хармония на лично ниво! Не спорете с роднини и не бързайте да си налагате мнението, поради някои домашни разяснения на ситуациите, ще се наложи да отстъпите?! Порадвайте се авансово на пролетните еманации, прекарайте значими моменти със стойностни хора и се презаредете с лъчезарна енергия!

РАК 22.06 - 23.07

Дневно утвърждение: "Цялата ми Същност е изпълнена с изворна любов!" Следвайте приоритетите в работата, вярвайте в себе си и не си губете времето с излишни контакти. Мнозинството от вас са доста уязвими на емоции?! Дори и да не се конфронтирате с другите, мислите и постъпките ви са предизвикателни и затова внимавайте да не загубите важна за вас подкрепа. Жизненост и ентусиазъм няма да липсват, но ги насочете в правилната посока. Отношенията с другия пол, могат да бъдат напрегнати - вероятно в резултат на неоправдана ревност или много силни, завладяващи чувства?! Днес е препоръчително да оставите решенията си за по-благоприятно време, помечтайте и опитайте да се разходите сред приемствената на емоциите ви природа!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Дневно утвърждение: "Необходима ми е равносметка, за да пренаредя живота си!" Много ще ви е натоварено в служебната атмосфера, преди всичко с отговорност. Днес не се надявайте на прекалена еуфория в отношенията с околните?! Бъдете стилни, с познатия ви класически манталитет, принципни, устремени и насърчителни в делата си. Независимо от страничните коментари в посока личните ви приоритети, не обръщайте внимание на некоректните и предизвикани от завист забележки?! Такива няма да липсват, но подхода ви на общуване бързо ще стопира вероятността от разногласия. На любовния фронт се оформя авантюра или забавен флирт - преценете дали не си губите времето, тъй като не се очертава да заместите любим човек от романтичен спомен?!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Дневно утвърждение: "Следвам единствено правилата на собствената си убедителност!" Не бива да давате шанс на лично навлезли в живота ви хора да доминират с мнение или да осуетят дневните планове - ще разберете "къде" грешите, но шансовете не са на ваша страна?! Покажете, че можете и сами да се справите с предизвикателствата и не се нуждаете от непоискани съвети! Интересно обаждане ще ви върне към мили спомени и е възможно да разконцентрира потенциала на ангажиментите ви. В обществен спектър се задават обсъждания и преговори по работа и стари задължения, които могат леко да осуетят някои забавни решения?! Днес дарете загриженост и обич на любимите си хора и вижте реално "кой" ви обича?! На хоризонта се задават съществени размисли и равносметка!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Дневно утвърждение: "Ще се опитам да подредя наистина приоритетните си задължения!" Имате толкова много работа, а на много от вас мислите им се реят из мечтани дестинации, които напоследък убягват от реалността, а част от тях са свързани с екзотична романтика и любими същества?! На по-късен дневен етап нещата си идват на мястото и динамичното справяне с плановете ви е факт, дори учудващо добре според коментарите на заобикалящите. Днес се постарайте мъдро да преценявате обещанията си?! Някои от вас, ще получат оферта за обществена дейност и веднага ще закодират присъствието си за ненужно?! За всички важи да не пренебрегват срещите си, дори за забавление! Не губете любовта, която отдавна създадохте - все още имате шанс!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Дневно утвърждение: "Всичко, което го правя е реално определящо намеренията ми!" Повечето от вас ще определят този ден за преценка на ангажиментите си и от това ще блеснат някои напълно излишни инициации?! Не бъдете твърде сериозни, малко повече усмивки ще стопят разстоянието между вас и околните! Въпреки, че ще дочуете някои неприятни коментари по ваш адрес, не им се давайте. С изводите само ще си докажете съмненията от миналото! Препоръчително е да си намерите интересни занимания, можете например да изхвърлите ненужните неща от дома си и да помислите за пролетна профилактика през уикенда?! Не пренебрегвайте също едно настоятелно от приятели, романтично презареждане с енергия! Вечерта е в приятна, с обич и полезна за интересите ви компания!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Дневно утвърждение: "Чувствам озарението на любовта, като нов етап за личностното ми развитие!" Денят ви е зареден с оптимизъм и подкрепяща в делата ви градивна енергия! Грабнете доброто си настроение и следвайте последователно задачите си. Определи от вас са странно напрегнати и несигурни заради неща, които не разбират и в същото време от неудобство не търсят специализирана или най-малко приятелска помощ?! Потърсете подкрепа и заявете от какво имате нужда - ще се появяват точните хора и по подходящ начин ще предложат необходимото, за да се почувствате спокойни. На ниво "приятна емоция" прозира вероятност за нова връзка, която още в началото има претенция за обсебващ "ефект", но там внимавайте - не сте готови за промяна!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Дневно утвърждение: "Ще мобилизирам силите си към един по-оптимистичен вариант на размисли!" Колкото и да се стараете за някои промени на лично ниво, настоящите ви усещания са по-скоро романтични и авантюристични, отколкото посветени на делови или сериозни занимания?! С усмивка си спомняте позабравени, бивши любими хора и някои от вас непринудено ги сравнявате с настоящата си любов! Не бива да им давате шанс отново да доминират на жизнения ви "подиум", нито е нужно да пилеете времето си! Ще разберете за очертаващи се важни контакти с примамлив, но интересен аналог на ескалация в кариерата ви. Вероятност и за нова работа?! Ако искате да направите някому нещо мило и добро, във ваш стил е да не се колебайте - просто действайте!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Дневно утвърждение: "Съобразително избирам да изживея един ползотворен за мен уикенд!" Денят ви ще е приятен, стремителен и изпълнен с преследване на приоритетите! Не постъпвайте неразумно, ако ви поканят на непредвидена среща, тъй като от нея ще научите каква е възможността за динамично справяне с настоящ работен проект?! На определени от вас, близки ще им поискат финансова подкрепа за общи битови проблеми, но там ще се наложи да изясните точните параметри. Други от зодията ще са влюбени и замечтани, няма да им се работи и ще искат час по-скоро да се насладят на мига с любимия човек?! Днес за всичко мислете повече и ако можете - не прибързвайте с даването на мнения! Съществува алтернатива за подвеждащи обстоятелства - бъдете мъдри!

РИБИ 20.02 - 20.03

Дневно утвърждение: "Ще изпълня всичко онова, за което имам интуитивна убеденост и сигурност2, че така трябва да бъде!" Много насърчителен на идеи ден! Действате бързо и съобразително с настоящите си планове и това ще ви постави в много изгодна позиция пред околните. С вашето мнение ще се съобразят хора, отричащи доскоро правото ви да координирате нещата?! Използвайте това властно положение, за да почувствате удовлетворение от делата си! Ала не бъдете докрай активни - запазете и за себе си плановете, които обичате и не правете компромиси с тях. Ще усетите някои подмолни действия срещу вас, които провокират
градивните ви амбиции - нямат успех, вие сте над нещата и се контролирате! В общ смисъл - помислете над близки покани и обществени изяви?!

Станете почитател на Класа