Дневен хороскоп - 7 февруари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Дневна фраза: "ВЯРВАМ В ПРИНЦИПИТЕ И ИЗПЪЛНЯВАМ УБЕЖДЕНИЯТА СИ!" Не е препоръчително да се примирявате с дневните емоционални напрежения, и това да ви дистанцира от преследваните интереси - това важи преди всичко в работата! Овладейте се, покажете тактична целенасоченост и по никакъв начин не се конфронтирайте със заобикалящите колеги, приятели или близки?! Зависими сте от много деликатен избор в любовта, но ще чуете новина, която ви дистанцира от амбицията да промените нещата в тази насока - овладейте се?!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21 05

Дневна фраза: "КОНТРОЛИРАМ СЕБЕ СИ И ПРИЕМАМ ПОЗИТИВНО СИТУАЦИИТЕ!" Преобладаващата част, няма и да помислят за реванш в наложените им служебно отношения, които са вече установен непечеливш ход и само напрежение ще им донесат! Ще се зарадвате на оптимистични новини отдалече, осигуряващи ви професионален финансов стабилитет - опитайте временно да запазите лично за вас тази информация! Замайва ви една настоятелна среща - помислете дали ви е нужна или на този етап е по-добре да си дадете време?! Пред вас са дуалистични усещания на любовна вариация!

БЛИЗНАЦИ 22 05 - 21.06

Дневна фраза: "ОПИТВАМ СЕ ПРИНЦИПНО И ЦЯЛОСТНО ДА ВЛАДЕЯ ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА СИ!" Мнозина от вас са поставени в дуалистична ситуация от емоционален характер, където смесвате служебни задачи с лични проблеми и наистина сте озадачени?! Някои дребни проблеми са наистина непроменими и не зависят от старанието ви за баланс и хармония! Отдайте се на съветите, дарени ви от позитивни хора и не бъдете скромни при изявено тяхно желание за помощ - на този етап ви е необходима. Изразително стабилни сте в мисли и действия, премерени и в любовта, а и в някои индивидуални становища!

РАК 22.06 - 23.07

Дневна фраза: "СТАРАТЕЛНО ИЗБИРАМ ЗНАЧИМАТА КОМУНИКАЦИЯ, А ТОЛЕРАНТНОСТТА МИ Е ДА ВОДЕЩА!" Нужно е градивно да "пришпорите" малко работата си, тъй като имате закъснели задължения, а и липсващо време за отлагане?! Настоящите размисли в актуалната ви посока, са просто задължителни! Няма да сгрешите с компромисните си действия в любовта, с насочена маневреност, особено към ситуациите, действащи извън вашия контрол! Съобразете се с фактите и със сигурност ще имате радостен повод за удовлетворение и вечерен релакс - контролирайте емоциите! Не бъдете сантиментални или прекалено емоционални!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Дневна фраза: "ИНТУИЦИЯТА МИ Е НА МНОГО ДОБРО ВОДЕЩО НИВО И АЗ СЕ ВСЛУШВАМ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА СИ НАГЛАСА!" В работата не поемайте толкова много задължения, така или иначе тази грижа няма да ви повдигне "акциите" пред началството. Може да наречете деня си спокоен, ако не са налице леки симптоми на разочарование, резултирали от преекспониран личен проблем! В деловата сфера пресъздайте чувството си на постоянство и приемете предизвикателството на успеха. Получавате учудваща опора от друга висшестояща инстанция! Помислете на какво ще отдадете истинско значение?! Имате ден за съдбовен изпит!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Дневна фраза: "ИМАМ ЗНАЧИМ ИНТЕРЕС ДА СЛЕДВАМ ПРАВИЛАТА НА ПОВЕДЕНИЕ!" Повечето ще се предрешат да отложат вземането на важно в служебен план решение, но помислете дали не бъркате с надеждите си там?! Налага се деликатно да прецените и двете страни на интереса си и да не подписвате предварителни уговорки за финансова промяна! Следете обявите за аналогична работа, защото имате шанс да откриете нещо допълнително?! Реализирате хармоничен подход в контактите и опитайте баланса в любовта си! Каквото и да ви създава недоразумения, просто вярвайте в себе си, а каквото е писано - ще се случи! Съдбата ви подкрепя, с акценти на бъдеще!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Дневна фраза: "УВАЖАВАМ ПАРАМЕТРИТЕ НА НАСТОЯЩЕТО И СЕ СЪОБРАЗЯВАМ С ПОУКИТЕ!" Не бива да се връщате към минали събития или да подновявате анализите към ваши неприятели - всичко е имало причина да бъде по този начин и определено ви е научило на нещо?! Безсмислието е и губенето на ценно време ще са търсените причини за напрежението от контактите! Правите недопустими за интелекта си дела и неосъзнато предизвиквате дискомфорт. Преуморени сте, а дори е възможно да ви натоварят с допълнителна работа. Приятна среща с една отречена от миналото ви личност - там балансирайте недоразуменията!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Дневна фраза: "РЪКОВОДЯ СЕ ОТ ИНТУИЦИЯТА И СМЕЛО ПРИСТЪПВАМ НАПРЕД!" Осъществявате целите си, но не можете да скриете от околните истинските си намерения - от вас прозира напрежение, съчетано с желание да промените някои части от личния си живот, а и повод имате?! Някои от вас ще се успокоят, а други ще имат мотивацията да действат по нови проекти с препоръка този път да въведете различен подход. Днес е важен ден за преосмисляне на приоритетите си. Помислете и се мотивирайте за разпускащ напрежението вечерен релакс, с приятни и стойностни хора! Разговор с половинката ще ви озадачи, но там изчакайте доводите?!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Дневна фраза: "ЗА СЪЩЕСТВЕНИТЕ НЕЩА, ИМАМ МОТИВАЦИЯТА ИЗЦЯЛО СЕ ДОВЕРЯВАМ СЕ НА ИНТУИЦИЯТА СИ!" Странни са обстоятелствата в обкръжението, тъй като се очертават спорове с хора, отдавна доказали нелоялното си отношение към вас и въпреки всичко отново сте склонни да им гласувате доверие?! Може би трябва да разрешите това ваше необяснимо търпение. Концентрирайте силите и уменията си към важните цели и се заредете с мотивирана енергия за успехи! Споделят ви за материален напредък и радостни новини от близък човек - предстои ви солиден размисъл и предимно решителност за акцентни действия?!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Дневна фраза: "СИТУАЦИИТЕ САМИ МИ НАЛАГАТ ДА МИСЛЯ ВЪРХУ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА И ДА ДЕЙСТВАМ АДАПТИВНО!" Почти всички ще се чувствувате напрегнати и нервни, попаднали в несъгласие с вътрешната си природа, но и нежелаете да преговаряте за помощ от приятелите си?! Похвално е, че вярвате в себе си и правите всичко необходимо за развръзка на ситуациите. Действайте решително, за да убедите околните в амбицията си да свършите всичко навреме! За финансовите си проблеми ще имате аналогия, но се вслушайте и в мъдри хора. Предвижда се спор с роднини, пожелали безусловната ви подкрепа. Възможен е загадъчен вечерен флирт, но не е очакваното разтоварване!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Дневна фраза: "СЛЕДВАМ СЕ ОТ МИСЛИТЕ КЪМ ДЕЛАТА, КАТО АКЦЕНТНО ВЯРВАМ В УБЕДИТЕЛНАТА СИ ПОЗИЦИЯ!" Предстои чудесна възможност за реализация в личен и делови аспект, стига правилно да съчетаете нуждата с приоритетите, като отсеете "просото от плявата"?! Някои от започнатите потребни неща ще намерят подходяща подкрепа и много леко ще се канализират в изпълним вариант. Не ви липсва късмет и към домашните ангажименти - там дарете убедителност, обич и грижи. Старателно намалявате актуалните си задължения! Любимо обаждане ви тонизира и презарежда, но не се ангажирайте с надежди!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Дневна фраза: "ДОВЕРЯВАМ СЕ ИЗЦЯЛО НА ИНТУИЦИЯТА И СЛЕДВАМ МАКСИМАТА, ЧЕ "СИЛНИЯТ МОМЕНТ Е НАСТОЯЩИЯТ!" Напълно безспорни са фактите, че проявявате изключителна активност в различни сфери от живота си! Гледайте и в работата да не подминете добрите намерения на началството си?! Опитвате се да регулирате някои от предишните си убедености и съмнения, като едва сега разбирате, че е можело да бъдете далеч по-удовлетворени и уверени в постъпките си. Всичко е така, както би могло да ви дари с поуки?! Обсъждат любовта ви, но за вас тя е даденост, със светло-копнежни нюанси и някои лични ултиматуми!

Станете почитател на Класа