Кметът на Раднево почина в „Сървайвър 4“

От масиран инфаркт е починал кметът на община Раднево Нончо Воденичаров, който е бил един от участниците в четвъртия сезон на „Сървайвър“ по bTV, съобщиха от медията.
По информация от екипа на Филипините, инцидентът се е случил по време на награждаването на едно от племената в рамките на снимачния ден в събота. От bTV предадоха, че освен предварителните физически и психически тестове, участниците се преглеждат по два пъти на ден по време на снимките. Според информацията резултатите от всички прегледи са показвали, че с Воденичаров всичко е било наред. Лекарят, който е присъствал на снимачния ден, моментално се е притичал на помощ и се е борил за живота на кмета, но не е успял да помогне. От медията очакват подробен писмен доклад за случилото се. Транспортирането на починалия вече е задействано. Близките му не бяха открити за коментар.
Освен кмет на Раднево Воденичаров е президент на футболен клуб „Миньор“ (Раднево), основател и на най-големия риболовен комплекс в язовир "Овчарица". Нончо Воденичаров е бивш каскадьор - участвал е в над 30 филма, сред които "Време разделно", "Хан Аспарух", „Капитан Петко войвода“, има и два издадени албума като певец.

Станете почитател на Класа