Тръгва ново токшоу “Нека говорят с Росен Петров”

Ново токшоу „Нека говорят с Росен Петров“ започва от 18 май в 18,00 часа по bTV, съобщиха от телевизията. Основният акцент в предаването ще бъдат интересни истории, случаи и участниците в тях. Росен Петров ще интервюира известни и неизвестни хора, които ще разказват случките. От екипа на шоуто разкриват, че вече са открили интригуващи истории за криминални и съдебни случаи, социални проблеми, спасявания и оцеляване, за медицински успехи и грешки, житейски истории на успехи и провали. Специално участие в шоуто ще имат и Любомир Нейков, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов и другите актьори от „Комиците”.
Специална рубрика ще продължи традицията на предаването на Петров “Операция Слава”. В нея ще се разказва за факти и събития от българската история, които са повод за национална гордост.
Предаването ще се реализира в студийния комплекс на bTV в НДК. Изпълнителен подуцент е Dream Team Productions, отговорни сценаристи са Теньо Гогов и Петър Петров, а отговорни редактори - Валя Гиздарска и Искра Владимирова. „Нека говорят с Росен Петров” е третият голям телевизионен проект на Dream Team Productions съвместно с bTV.

Станете почитател на Класа