Милена Милотинова с награда от журналистическия конкурс „Светове и цветове“ 2014

Наградата се връчва от Сдружението на испаноговорещите журналисти в България, от Съюза на българските журналисти и от „Рока" България.
Конкурсът отдава почит на журналистите испанисти Светлана Плашокова-Митова и Самуел Франсес.
Милена Милотинова спечели отличието в направление „За кореспондeнция от и за испаноезичния свят" награда на името на Светлана Плашокова.
Целта на конкурса е да се популяризират и отличават журналистически публикации на български или испански език, които спомагат за взаимното опознаване между България и испаноезичния свят.
Наградите на победителите бяха връчени от посланиците на Аржентина, Венесуела, Испания и Куба, от директора на Институт „Сервантес" г-н Хавиер Валдивиелсо, от и.д. председателя на Съюза на българските журналисти Снежана Тодорова.

„Голяма чест е да получа още едно признание за предаването „Брюксел 1", което водя по телевизия България он ер. Това е признание за екипната работа на медията ни и благодаря, че имам възможност да поставям на дневен ред пред своите зрители най-важните въпроси, които вълнуват Европа." , заяви Милена Милотинова по време на церемонията.

Повече на www.bgonair.bg

 

Станете почитател на Класа