"Искам да съм рапер", новият рап хит

„Искам да съм рапер, да пея някви песни, да ги помнят лесно и с тва да съм известен..." – този рефрен си припяваше журито на музикалното шоу „X Фактор" (X Factor) по Нова ТВ след представянето на група „ПотреЗ" и авторското им парче „Искам да съм рапер".
Първи на сцената се появи Методи Андонов – момчето представи себе си като църковен певец, решен обаче да впечатли съдии и публика с авторско рап парче. Методи разказа, че със свои приятели вече дори имат група с провокативното име „ПотреЗ". Веднага след това, за да го подкрепят, на сцената излязоха и останалите двама представители на рап триото. Те представиха песента си, а журито бе единодушно, че то има реалния потенциал да се превърне в новия рап хит. Саня Армутлиева дори разпозна в едно от момчетата автора на хита на Ангел и Моисей „Повече".
Истинската дилема за Методи обаче настъпи след това – журиращата четворка го постави пред сериозен избор – те бяха категорични, че ще му дадат четири „да", само ако продължат напред като група. След известно колебание приятелите му решиха, че предпочитат да продължат да правят музика единствено за удоволствие. Това тяхно решение наклони везните и за самия Методи – той се отказа от възможността да бъде част от „X Фактор" и тримата напуснаха сцената на шоуто.

Станете почитател на Класа