„Влез във форма с нас“ се завръща с четвърти сезон

Как да водим здравословен и успешен начин на живот? Зрителите на БНТ ще усвояват това умение от новото предаване „Здравето отблизо". По този начин, с обновен формат и концепция, предаването „Денят отблизо с Мария" се завръща в ефира на националната телевизия. „Здравето отблизо" и е единственият слот в родния ефир в този часови пояс, който акцентира върху начините да имаме пълноценни дни. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от понеделник до четвъртък между 10:30 и 11:30 часа. Водещи на новия формат остават Мария Андонова и актьорът от „Под прикритие" Ивайло Захариев.

С помощта на най-добрите консултанти в областта на здравето, психология, спорт, хранене, екипът ще информира зрителите как да работят върху духа, тялото и средата, в която живеят. Зрителите също ще бъдат активни участници в предаването, като ще могат да задават въпроси към специалистите на страницата на предаването във Фейсбук.

Ще има и нови рубрики – „Феномени" е насочена към науката, мистиката и философията, а светската рубрика на Ева Кикерезова ще бъде насочена към това, как известните поддържат формата си и водят здравословен начин на живот. Чистата медицина ще остане в основата на "Зелената линейка", която ще продължи да се излъчва всеки петък.

В рамките на новия формат се завръща и четвъртия сезон на здравното риалити „Влез във форма с нас". Битката този път ще бъде между известна личност и участник, избран чрез кастинг от зрителите. Те ще преминат през различни изпитания в рамките на три месеца, за да подобрят не само физическата, но и психологическата си форма и нагласа към здравословния и пълноценен начин на живот.

„Причината да направим четвърти сезон на „Влез във форма с нас" бе големият успех на предишния, който бе спечелен от Дидо Мачев", коментира продуцентът и водещ на предаването Ива Димитрова. – Зрителите си спомнят тежките изпитания на тялото, духа и волята, през които преминаха Дидо и Роро Кавалджиев, докато успеят не само да намалят теглото си, но да подобрят и цялостната си форма. Сега отправяме предизвикателство към обикновените хора, които ще споделят проблемите си с нас, а ние, с помощта на професионален екип от диетолози, психолози и здравни специалисти, ще им помогнем да разрешат."

Тази седмица екипът представя допуснатите до кастинг участници, като в понеделник стана ясно, че певицата Катя Близнакова е една от звездите, която има шанс да се включи в предизвикателството.

 

Станете почитател на Класа