Премиерна поредица стартира по Discovery Channel през август

На 10 август Discovery Channel стартира премиерна поредица, посветена на реставратора на мотоциклети и колекционер на автомобили Дейл Уокслър. „Авто-възкръсване" ще се излъчва всяка неделя от 10-ти август в 18:00 ч. и ще проследява пътуванията на Уокслър в търсене на редки мотори, коли и аксесоари, които да възстанови и продаде на печалба. Поредицата е своеобразно пътуване из хамбарите на Америка - местата, в които боклукът от вчера се превръща в моторизирана печалба.

Любовта на Дейл към всичко, захранвано с бензин, не знае граници. Ментор на Дейл е бил покойният Лий Хартунг, създателят на най-добрия автомобилен музей в света. Дейл е посветил живота си на търсенето на отдавна забравени съкровища, които открива на най-необичайните места. Колкото повече той превръща хобито си в професия, толкова повече расте и мото колекцията му. В личната си колекция той притежава над 300 от най-редките американски мотоциклети и автомобили.

Страстта на Дейл към задвижваните от бензин превозни средства не е от скоро. Още на 12 години той построява първия си картинг автомобил, а на 15 вече купува и реставрира Harley Panhead от 1952 г. През 1977 той става най-младият дилър на мотоциклети Harley Davidson в цяла Америка.

За допълнителна информация:
Елеонора Георгиева, All Channels | PR, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , тел. 0878 601 762

ЗА ДИСКАВЪРИ НЕТУЪРКС:
Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част от Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), медийната компания номер едно в света, оперираща в платената телевизия достигайки до общо над 250 милиона абонати в 220 държави. Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 12 канала, като някои от тях са Discovery Channel, TLC, ID Xtra, ID и Animal Planet, , успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Ние излъчваме програмите си на 19 езика, гледани от 260 милиона абонати в 105 страни на три континента. За повече информация, моля посетете: www.discoverycommunications.com, facebook: www.facebook.com/Discovery.Networks.BulgariaDiscovery.Networks.Bulgaria

 

Станете почитател на Класа