×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

Роро Кавалджиев стартира БНТ ПАРК LIVE в панеделник

В понеделник /4 август/ Роро Кавалджиев ще даде старт на БНТ Парк Live в ефира на обществената медия. Новият проект, който търси талантливи улични музиканти, ще се излъчва всеки делничен ден на месец август между 8:30 и 9:00 часа в сутрешния блок „Денят започва" по БНТ1.

Всеки ден Роро ще представя по един музикален талант. Първият от тях ще се изяви на откритата сцена на националната телевизия в понеделник. Той е Константин Кучев от гр. Плевен. Константин е завършил поп и джаз пеене в Музикалната академия и ще разкаже за магията на уличното музикантство.

Успешният тандем Кристо и Сантра също ще бъдат на гости на БНТ Парк Live. Роро Кавалджиев ще обсъди с тях кои световни музикални знаменитости са започнали кариерата си именно от улицата. И още: за новото им парче „Аромата ти" и летните емоции.

Припомняме, че сцената на БНТ е разположена в Княжеската градина в София /в близост до паметника на Съветската армия/, точно зад автобусната спирка на „Орлов мост" и в близост до подлеза на метростанция „СУ „Св. Климент Охридски".

Зрителите могат да подкрепят любимите си улични музиканти, както на живо на откритата сцена, така и онлайн. На страницата на БНТ – http://bnt.bg/predavaniya/denyat-zapochva те могат да определят седмичните победители. В края на месец август ще бъде обявен и големият победител в БНТ Парк Live. Уличният музикант, получил подкрепата на зрителите, ще получи правото да заснеме първия си авторски клип.

Всичко, което се случва на сцената на БНТ ПАРК Live, може да се следи на живо и във Фейсбук профила на „Денят започва". За първи път за феновете на сутрешния блок в социалната мрежа ще бъде предложен live stream. Така те ще могат да проследят и backstage моментите, които остават скрити за телевизионните зрители.

Гледайте БНТ Парк Live всяка делнична сутрин през август от 8:30 часа само по БНТ1!

 

Станете почитател на Класа