×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

- Специална Cartoon Network Зона ще бъде открита в Дубай

Cartoon Network Enterprises EMEA (CNE EMEA) – собственост на Turner Broadcasting, подписа споразумение с Ilyas & Mustafa Galadari (IMG) Group, което предвижда в рамките на IMG Worlds of Adventure – първият тематичен мега-атракцион на Дубай, да отвори врати Cartoon Network Зона. Проектът с площ от 140 000 квдратни метра ще бъде най-голямият в света температурно-контролиран покрит атракцион с възможност за посрещане на повече от 20 000 гости на ден.

Новата сделка ще вдъхне живот на познатите по цял свят и многократно награждавани анимационни герои от предавания на Cartoon Network като: Бен 10, Време за приключения, Невероятният свят на Гъмбол, както и на персонажите от продукцията на Turner Broadcasting – Мързелград и ще ги потопи в света на спиращи дъха трасета и незабравими забавления. Cartoon Network Зона ще бъде дом на първото в света Бен 10 5D кино и на множество тематични ресторанти и магазини, сред които и най-мащабния Бен 10 магазин. Това дава възможност на притежателя на лиценза да продава своите продукти на целевата клиентска група в среда, комбинираща различни брандове.

Джорджо Сток – Президент на Turner Broadcasting EMEA казва: "Мултимилионната инвестиция на The Ilyas & Mustafa Galadari Group в този новаторски атракцион е ясен сигнал за тяхната увереност в масовия отзвук и непреходността на Cartoon Network марките по целия свят. Предлагането на интерактивни и реалистични съпреживявания с марките ни ще даде на деца и възрастни – на цялото семейство – нови вълуващи начини за общуване с нашите предавания и герои и ще им дари спомени за цял живот. Пулсиращата среда, нашият завладяващ ТВ ефир, предлаганите от нас нови медийни преживявания, които набират все по-голяма популярност и нашите лицензирани продукти изграждат идеалната платформа за развитие и устойчивост на цялостния ни продукт."

"IMG Worlds of Adventure е атракционът, който Дубай очакваше" – отбелязаха Г-н Иляс Галадари и Г-н Мустафа Галадари – Изпълнителни съпредседатели на Ilyas & Mustafa Galadari (IMG) Group. "Това е първият атракцион, който съчетава световни брандове с нашите собствени оргинални концепции. Очакваме марката IMG Worlds of Adventure окончателно да утвърди Дубай като комплексен център за забавление и отдих в глобален мащаб."

 

Станете почитател на Класа