×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

БНР с две награди на „Медиамикс“ 2014

Българското национално радио получи две награди по време на 20-ото юбилейно издание на медийния фестивал „Медиамикс". Наградата за радио достигнало най-висок рейтинг бе присъдена на програма „Хоризонт" на БНР, а Радиотеатърът на програма „Христо Ботев" бе отличен за радиопредаване излъчвано най-дълго в ефира.
„По повод 80-годишнината на БНР, в месеците предхождащи рождения ден на Радиото - 25 януари и през цялата 2015 година, за нашите верни слушатели сме подготвили много и разнообразни рубрики във всички програми на обществената медия. Интересни ще бъдат и срещите с тях, по време на нашите гостувания из страната, в градовете, където имаме регионални програми. Първите прояви от националното турне „БНР НА 80" са на 19 и 20 юни в Благоевград", заяви Иво Тодоров - програмен директор на БНР.
В рамките на конгресната програма на медийния фестивал „Медиамикс", БНР участва с презентацията „80 години радиото в социалните мрежи". По време на представянето й, програмният директор Иво Тодоров подчерта, че модерното радио днес съчетава образ и картина. По думите му, предстои съвсем скоро знаковите предавания на БНР да могат да бъдат гледани по Радио Бинар."
БНР даде старт на амбициозна и интересна юбилейна програма, която е свързана с историята, постиженията и върховете през десетилетията на БНР. Тя има за цел да покаже богатството, което съхранява и представлява най-старата медия в България. БНР стартира кампанията си със специално лого и основен слоган: „80 години Българско национално радио - „Властелинът на ефира".

Станете почитател на Класа