×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

Четиримата кандидати за председател на ЕК на живо по БНР

Четиримата основни кандидати за председател на Европейската комисия: Жан-Клод Юнкер (ЕНП), Мартин Шулц (ПЕС), Ги Верхофстад (Алианс на либералите и демократите за Европа) и Ска Келър (Зелените) ще звучат по Българското национално радио на 29 април от 15.30 до 16.30 ч.
Големият дебат се организира от европейската радиомрежа Евранет Плюс, чийто член е БНР. Кандидатите за поста на Жозе Мануел Барозу ще коментират големите проблеми на Европа, като свободното движение на гражданите, енергетиката и безработицата. От името на българските избирател въпрос по темата за общия банков съюз ще зададе журналистът Ирина Недева.
БНР ще направи своята аудитория съпричастна към дебата чрез директно излъчване по националната програма „Хоризонт", както и по Радио Благоевград и Радио Пловдив. Дискусията може да бъде слушана и онлайн на интернет портала www.bnr.bg или чрез приложението за мобилни телефони и таблети. За аудиторията, която ползва английски език, дебатът ще бъде предаван на живо с картина на www.binar.bg.

####

Станете почитател на Класа