Любов и театър в ефира на БНР на 14 февруари

Българското национално радио е подготвило множество интересни изненади за слушателите си по повод
14 февруари – деня на влюбените и виното.

Слушаме и гледаме „Нощен Хоризонт" на БНР с гости актьорите Гергана Данданова и Юлиян Малинов
Приказна нощ очаква слушателите на „Нощен Хоризонт" в първите часове на 14 февруари. Във времето, когато Св. Трифон и Денят на влюбените се сливат в любовна прегръдка, двама актьори - Гергана Данданова и Юлиян Малинов, обвързани помежду си от любовта и театъра ще бъдат гости на водещата Пламена Бачийска. Със стихове, музика, фонограми на култови филми посветени на любовта, слушателите - за които ще има и много изненади, ще се потопят в Царството на любовта, вълшебството на театъра и омаята на виното. Влезте с "Нощен Хоризонт" на БНР в радиоприказката, за да усетите духа на св. Валентин, Мелпомена и Бакхус. Това издание на предаването "Нощен Хоризонт" ще може да гледате и на живо на адрес: www.bnr.bg
Програма „Христо Ботев" - БНР събира двойки в live от Несебър
Слушателите на програма „Христо Ботев" на БНР могат да си подарят романтично събуждане в Деня на влюбените 14 февруари, когато сутрешният блок на програма „Христо Ботев" – „Нашият ден", ще излъчва от залата за бракосъчетания в Стария Несебър... Влюбен изгрев и шепот на морски вълни през февруари, поезия, сватбен марш и вино от 6 до 10 сутринта с Мария Христова и Александър Райчев. Сред събеседниците са влюбени двойки, избрали да сключат брак в древния морски град точно на 14 февруари.
Радио София - БНР обявява победителите от кампанията „Ритъмът на любовта".
В рамките на кампанията, в продължение на две седмици, слушателите активно изпращаха снимки, стихове, спомени и любими песни на страницата „Ритъмът на столицата" във Фейсбук и събираха „харесвания" за описанието си на любовта - такава, каквато са я срещнали, такава, каквато я очакват, такава, каквато са я виждали през годините... Победителите ще се насладят на романтичните си награди навръх празника на влюбените 14 февруари.
Празнувайте 14 февруари с програмите на БНР !

Станете почитател на Класа