Оригинален сериал на CNN стартира по NEWS7 : „Кулинарен компас“ с Антъни Бурдейн пътешества из световните кулинарни култури

На 3-ти декември, вторник, в ефира на информационния канал NEWS7 стартира оригиналният сериал на CNN, спечелил две награди ЕМИ - “Кулинарен компас“ със световноизвестния готвач, автор на бестселъри и телевизионер Антъни Бурдейн.
Три пъти седмично едночасовите лайфстайл серии ще проследяват пътуванията на Антъни и изследването му на малко познати райони от целия свят, изучаването на различни култури и ритуали на хранене. Известен с любопитството, откровеността и язвителното си остроумие, Бурдейн отвежда зрителите встрани от утъпкания път на туристическите дестинации и се среща с различни представители на местни култури и показва начина им на живот.
Във вторник първият епизод на „Кулинарен компас“ ще предложи един по-различен поглед върху Мианмар - страна, известна в миналото като Бирма. Бурдейн и неговият екип откриват приказната красота на местната кухня на страна, доскоро забранена за външни лица.
Различните серии на „Кулинарен компас“ ще преминат през много и впечатляващи дестинации от целия свят. Пътешествията на Бурдейн ще запознаят зрителите със страни като Колумбия, провинция Квебек в Канада, Либия, Танжер, Перу, корейския квартал в Лос Анджелис и Конго.


Гледайте „Кулинарен компас“ всеки вторник, сряда и четвъртък от 21 ч., само по NEWS7

За NEWS7:
Информационният канал на България NEWS7 стартира през месец март 2013 и е част от групата канали заедно с TV7 и SUPER7. Телевизията е най-големият афилиейт на CNN в Източна Европа и залага на новинарски емисии, публицистични предавания, ексклузивно спортно съдържание и документални филми.



Станете почитател на Класа