Актьори от „Четвърта власт” подкрепят благотворителен концерт на БНТ и УНИЦЕФ

Звезди от хитовия сериал на БНТ „Четвърта власт” ще подкрепят благотворителния концерт „Мисия: Всяко дете”, организиран съвместно от националната телевизия и УНИЦЕФ. Снежина Петрова, Деси Моралес, Атанас Атанасов, Владимир Карамазов и продуцентът Найо Тицин ще са сред гостите на събитието тази събота от 20:30 часа в Националната опера и балет.
Концертът, който ще се предава пряко по БНТ 1, е кулминацията на съвместната кампания в подкрепа на семействата при отглеждане на малки деца.
Водещи са Ирен Леви от „Малки истории” и Георги Любенов от „Денят започва...в неделя”, а сред участниците са някои от най-известните родни звезди от музикалната сцена - Орлин Павлов, дует Ритон, Бон-бон, Анелия, Кичка Бодурова, Десислава, Тома, Поли Генова, Графа, Невена Цонева, Нели Рангелова, Вики Терзийска и Десо, Михаела Филева, Deep Zone, Скилър и Лилана, Venzy и други.
В последните 3 години по проект „Семейство за всяко дете”, чрез трите Семейни центъра и Център за майчино и детско здраве, УНИЦЕФ работи в област Шумен и все повече семейства в нужда получават подкрепа в грижата за децата си. С набраните средства от концерта ще бъде подпомогнато създаването на услуги в подкрепа на семействата на малки деца в повече области в страната.
Всеки, който иска да стане част от мисията, може да закупи билет на www.eventim.bg.


Станете почитател на Класа