Зрителите на Диема Фемили избират любимите си актьори и истории

“Фамилията решава” – така се казва кампанията на Диема Фемили, която от следващата седмица ще предизвика всички фенове на турските сериали.

От понеделник, 14 октомври, до началото на декември, зрителите ще имат тежката дума и ще могат да гласуват за своите любими актьори и истории. В специална апликация на Facebook страницата на канала facebook.com/diemafamily те ще могат да подкрепят своите фаворити, като гласуват за различни категории – от любим актьор и актриса през най-вълнуваща история до най-добра тъща и свекърва. Всяка седмица зрителите ще избират измежду три номинации. За да бъдат сигурни в избора си, във Facebook приложението те ще откриват и специално видео, представящо номинираните. Така преди да натиснат бутона „Гласувам за”, феновете ще намират на едно място подробна информация за трите кандидатури. Всеки петък номинацията, събрала най-много зрителски гласове, ще бъде обявена за победител във „Фамилията решава”, а всички зрители, участвали в кампанията, ще се борят за атрактивни седмични награди.

Първи в битката за зрителската любов ще влязат едни от най-известните и обичани турски актьори. Следващата седмица въпросът на Диема Фемили ще бъде „Кой е любимият ви актьор”, като номинирани за титлата са Игит Йозшенер, Къванч Татлъту и Бурак Хаккъ.

Игит Йозшенер, станал известен с участието си в „Мелодията на сърцето”, „Езел” и хитовия в момента „Край или начало”, признава, че обича да се превъплъщава в персонажи, които имат слаби страни и дълбочина на характера. „Супер героите не са за мен”, казва той и добавя, че по-близки са му ролите, в които има и светла, и тъмна страна.

Наричан „турския Брад Пит”, Къванч Татлъту е другата силна номинация в категорията. След успеха в сериалите "Перла", "Забранена любов", "Езел" и "Кузей, Гюней", Къванч става най-скъпо платеният турски филмов актьори. Доказателство за това е, че за участието си в нова историческа поредица, която ще започне февруари следващата година, той ще получава по 65 хиляди турски лири на епизод. Освен с професионалните си изяви, актьорът постоянно предизвиква интерес и с личния си живот. В момента той има връзка с френския модел Флоранс Еюжен, с която са заедно вече пет месеца. Двамата се запознават покрай снимките на рекламен клип за сладоледи, а наскоро дори прекараха ваканцията си на яхта в курорта Мармарис.

С непозната красавица това лято бе засечен и Бурак Хаккъ, който преди година изненадващо се разведе със съпругата си – модела Сема Шимшек. Техният 10-годишен брак дълго време бе сочен за пример. Неочаквано обаче приключи по взаимно съгласие и в приятелска атмосфера. Двамата продължават да се срещат всяка седмица, за да може Бурак да прекарва колкото е възможно повече време с петгодишния си син. Интересното около актьора е, че има гръцки корен – баща му е роден в Западна Тракия, а дядо му дълго време наричали "гръкът Фаиз". След излъчването на "Мелодия на сърцето" в Гърция той става най-популярният и обичан турски актьор там. Признава, че всяка година летува на гръцките острови, като наскоро заяви, че е влюбен в Солун и планира да си купи къща в гръцкия град.

Кой от тримата актьори ще спечели гласа на зрителите на Диема Фемили, ще стане ясно на 18 октомври, петък, когато ще стане ясен първият победител в кампанията „Фамилията решава”.

Повече информация за кампанията, може да намерите във Facebook страницата на канала facebook.com/diemafamily


Станете почитател на Класа