„Усещане за жена” дебютира с Юлияна Дончева

Юлияна Дончева, очарователната екс-депутатка и съпруга на най-добрия ММА боец Станислав Недков – Стъки, ще бъде първият гост в дебютния епизод на новото предиобедно шоу „Усещане за жена”. Точно в 10 часа, в ефира на TV7 тя ще влезе в студиото на водещата Гергана Стоянова.
Двете дами ще разговарят за важните неща в живота чисто по женски. Дончева ще разкрие подробности и за новото си телевизионно предизвикателство. Заедно със Стойчо Керев, на 28 септември, точно в 17:30 часа, Юлияна ще върне на екран една от публицистичните емблеми на ТV7 –“Пряка демокрация”.
При най-добрия готвач в ефира и извън него – шеф Борис Петров, ще гостува любимецът на зрителите Лео. Италианецът ще забърка в кухнята поредната си фантазия, и ще сподели какво е усещането да очакваш не едно, а две бебета.
След сладките приказки с Юлияна Дончева, Гергана Стоянова ще предаде щафетата на ко-водещата си Симона Пейчева. Двукратната световна шампионка по художествена гимнастика ще срещне зрителите с един от любимите спортисти на нацията – баскетболната легенда Тодор Стойков.
Заедно с красивата Елена Ефремова – съпругата на актьора Кирил Ефремов, Симона ще направи зрелищна демонстрация по гимнастика в студиото и ще даде полезни съвети, как да поддържаме фигурата си.
Финалната точка на първия брой на „Усещане за жена” ще сложат Иван и Андрей. Двамата продуценти ще гостуват в предаването с една единствена цел – да разкрият още интересни тайни около новия мега проект, съвместно с !no frame media, „Музикална Академия”.
Гледайте старта на новото предиобедно шоу „Усещане за жена” в понеделник от 10 часа, само по TV7.


Станете почитател на Класа