Снимат усилено четвъртия сезон на "Под прикритие"

Снимките за четвъртия сезон на успешния и дългоочакван български сериал "Под прикритие" започнаха тази седмица, разкри екипът на продукцията. Снимките по Черноморието ще продължат 10 дни, а след това ще се пренесат в София и дори в чужбина, издадоха продуцентите на сериала.

Престрелки, преследвания по суша и вода, наркотици, убийства, нелегални сделки, гангстерска война и един полицай под прикритие ни очакват съвсем скоро в ефира на БНТ.
Куката Куката

Много от любимите герои на зрителите ще се завърнат, а много нови персонажи обещават да направят сюжета на сериала динамичен и неочакван.

Това, което става ясно след първите дни на снимки, е, че Джаро е жив и ще се завърне по море от чужбина, Иво е оцелял след престрелката в последния епизод на трети сезон.
Мартин Мартин

Героите на Ивайло Захариев , Миленита (вж. ексклузивно интервю с певицата и актриса), Мариан Вълев, Киро Ефремов и Владо Пенев също се завръщат, а новите персонажи между които и Ния Туджарова, засега се пазят в тайна от екипа.

Режисьор на първи епизод ще бъде Димитър Митовски, оператор е Радослав Гочев, снимките ще продължат няколко месеца, като датата на излъчване на четвърти сезон по БНТ ще бъде обявена скоро.

Станете почитател на Класа