Надежда Узунова и Милена Цветанска водещи във втория сезон на „Още от деня”

Редакторът на предаването „Панорама” и дългогодишен репортер на БНТ Надежда Узунова ще води заедно с Милена Цветанска „Още от деня” по БНТ1. На 16 септември Узунова ще дебютира като водеща на следобедния информационен блок на националната телевизия.
Тя ще се редува с Милена Цветанска, която е и продуцент на предаването всяка седмица. Редактор на предаването ще е Теодора Каролеева.
Надежда Узунова е в БНТ от 2004 година, била е съдебно-криминален репортер в „По света и у нас”, а от 4 години е редактор в „Панорама” с Бойко Василев. Тя бе репортерът на БНТ, който проследи отблизо събитията на площад „Таксим” в Турция това лято, а заедно с екипа на „Панорама” е работила върху документалната поредица „Светът на живо”.
„Приех поканата на Милена Цветанска да стана втори водещ на „Още от деня”, защото това за мен е ново предизвикателство и мисля, че съм готова да се справя. Това е предаване, което залага изключително много на актуалните теми, а в момента работим по нова концепция, която да го направи още по-интерактивно и да ангажира зрителите с диалога в студиото, да задава въпроси от тяхно име и така те да усещат, че са част от всичко, което се случва”, сподели Узунова.
Надежда Узунова има две деца, на 3 и 6 години, обича да прекарва свободното си време сред природата и да чете. „Най-често чета по три книги наведнъж, но така си почивам от натоварения график в телевизията”, казва тя. „За мен телевизията е като наркотик, никога не съм обичала просто да маркирам нещата и винаги съм се стремила да ги правя перфектно. Воденето на „Още от деня” е предизвикателство, което приех, защото вярвам, че БНТ прави най-добрата публицистика и се радвам да бъда част от нея.”

Станете почитател на Класа