Горещ старт на новия сезон на ТЕРМИНАЛ 7

Лентата на първото издание на Терминал 7 за тази есен ще бъде прерязана в събота, 7 септември, точно в 08:00. Началото на новия телевизионен сезон ще даде „Съдът влиза”, който зрителите ще могат да гледат вече не само в събота, но и в неделя. Първото издание на „Съдът влиза” ще припомни на зрителите някои от най-тежките юридически казуси на изминалия сезон. Водещата Миглена Ангелова, главния редактор на предаването-Владо Береану, и адвокатите Елка Пороминска, Явор Нотев и Албена Пенова ще припомнят някои от най-интересните случаи на предишния сезон, като всички коментари ще се случват под зоркото око на познатата на зрителите – съдия Искра Онцова. В събота „Съдът влиза” ще припомни на зрителите случай със строителна измама и как да действаме, когато станем жертва на тежък съседки тормоз.

Следете страницата на предаването http://tv7.bg/terminal7/sadat-vliza/ и фен страницата във Facebook FB.com/Съдът влиза


В събота зрителите на „Жените говорят”ще видят за първи път Ива Екимова и Венета Харизанова като водещи заедно, които точно в 12:00 ще посрещнат в студиото своите гости на сладки приказки. На раздумка при Ива и Венета първа ще гостува звездата от екрана и театралната сцена Елен Колева. По-късно към разговора с горещата Елен ще се присъедини и Рут Колева, която ще разкаже за любовната й история с победителя в риалити формата „Къртицата” – журналиста Любо. Докато Катето Евро приготвя своите благоуханни изненади, Теодора Иванова – Теди, ще разкрие светските новини и тайните на любимците на зрителите. Клюки, пикантерии и изповеди са само част от нещата, за които ще разкаже Теди. Няма да останат скрити тайните и на Ангел и Дорина, които ще се настанят до Ива и Венета, за да разкажат за връзката си и новите им проекти. А за десерт към звездните гости на водещите ще се присъедини и Мойсей, за да изпълнят с Ангел и бенда на предаването горещите им летни парчета.

Следете страницата на предаването http://tv7.bg/terminal7/jenite-govoriat/ и фен страницата във Facebook FB.com/Жените говорят


В събота точно в 14:00 зрителите на ТЕРМИНАЛ 7 ще гледат и най-новата рубрика на предаването- „АНГЕЛ ПАРК” с водещата Ирина Тенчева. Това ще бъде мястото в който мечтите се случват. Един олтар за надежда и взаимопомощ.
Първият зов ще отправи, деветнадесетгодишната Ани Цануйкова. Една история в която пожар, обезобразява красивото лице на момичето, но спасява новороденото си дете. Изоставена и от своя съпруг, Ани мечтае да възстанови лицето си, а ангелите на Ангел парк ще се опитат да и помогнат.

Очакваме всички, които не се страхуват да споделят мечтите си, защото те често се случват!
Следете страницата във Facebook FB.com/АНГЕЛ-ПАРК/


Гледайте, ТЕРМИНАЛ 7 по ТV7 от 07 септември. Дългото следобедно шоу ви очаква всяка събота и неделя.


Станете почитател на Класа