Ани Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова телевизия

От септември популярната двойка водещи Анна Цолова и Виктор Николаев вече ще бъде част от семейството на Нова телевизия, съобщиха от медията. Те ще водят ново публицистично предаване.
Двамата внезапно бяха пуснати в отпуск през август. Веднага след като изчезнаха от екран, в медиите тръгна слух, че са уволнени. Спирането на сутрешния блок на bTV, за първи път от създаването му преди 13 години, предизвика редица спекулации и реакции в социалните мрежи и медиите. Особено на фона на продължаващите сутрешния си новинарски ефир Нова телевизия, ТВ7 и БНТ.
Около час и половина, след като Нова съобщи за привличането към екипа си на Цолова и Николаев, от Би Ти Ви също разпространиха съобщение до медиите. В него се казва, че "днес екипът на bTV с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на "Тази сутрин" Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия."
"През изминалите няколко години Ани и Виктор се превърнаха в знакови лица за bTV и българския телевизионен ефир като цяло. Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм! Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!", пише още в съобщението на Би Ти Ви.Към момента не е ясно и кой ще ги смени в "Тази сутрин" по bTV.

Станете почитател на Класа