Супербавачката на Америка отново идва на помощ

На 4 август от 19:00 часа тръгна новата продукция на TLC „Джо Фрост идва на помощ”, в която любимата бавачка на Америка ще се опита да се справи с най-сложните проблеми на редица семейства.

В епизодите Джо Фрост ще има нужда от всички натрупани досега знания и опит, за да успее да спаси отчаяните семейства от саморазрушение. Зрителите ще имат възможността да станат свидетели на най-различни проблеми - от семейни скандали, до проблемни тийнейджъри. С помощта на Джо най-проблемните семейства на Америка ще получат втори шанс и ще направят всичко възможно, за да възстановят семейната идилия.

Предаването стартира с епизод, който ще ни запознае със семейство Куин-Дейвис, в което хармонията отдавна липсва – децата се държат ужасно, а родителите са пред развод. Джо Фрост ще впрегне всички средства от арсенала си, за да запази семейството цяло.

Ще успее ли Джо да се справи с най-проблемните семейства в Америка и да превърне семейния хаос в семейна идилия? Зрителите ще получат отговор на този въпрос на 4 август точно в 19:00 часа със старта на „Джо Фрост идва на помощ” само по TLC.

 TLC:

TLC е един от най-популярните телевизионни канали в САЩ, насочен към жените. Каналът достига до над 99 милиона домакинства в Щатите и понастоящем е сред топ 10-те телевизионни канала, насочени към женската аудитория във всички изследвани демографски групи (жени между 25 и 54 години, жени между 18 и 49 години, жени между 18 и 34 години). Програмата на TLC включва предавания с лайфстайл насоченост, както и обхваща теми като кариерно развитие, готвене, заобикалящата ни среда, грижа за децата, подобрения в дома и завладяващи човешки истории.


Станете почитател на Класа