Science HD вече е достъпен и в България

От 2 юли потребителите на blizoo ще имат възможността да станат част от вълнуващия свят на науката и технологията със спиращ дъха звук и магнетична картина, благодарение на Discovery Science HD, вече достъпен и в България.
„На българския пазар се усеща глад за висококачествено съдържание в HD формат, а документалните канали са най-високо оценяваните в това отношение. Решението да пуснем Discovery Science HD е още едно доказателство за нашия ангажимент към разширяването на локалното ни портфолио, което отговаря на изискванията на нашите партньори за по-богато зрителско изживяване”, каза Влад Тудосие, регионален мениджър за Югоизточна Европа.

Discovery Science изважда науката от класната стая и лабораторията и я предоставя на зрителите по забавен и провокиращ мисълта начин. Излъчването на канала в невероятно HD качество ще засили усещането на съпреживяване от видяното.
Science HD е за любопитната публика, която не се страхува да задава въпросите „Как?”, „Защо?” и „Защо не?”. Каналът предлага предавания, които търсят предизвикателства, както в новите светове, така и в собствения ни дом.  Сред тях са поредиците “През Червеевата дупка с Моргън Фриймън”, “Как работи техниката”, “Нови теории” и “По-голям, по-добър, по-бърз, по-силен”.

През юли зрителите на Discovery Science HD ще се насладят на вълнуващ сезон, посветен на напредничавия свят на проучванията, иновациите и приключенията. Предприемайки пътешествие сред научните открития, д-р. Бейсил Сингър представя предаването „Как работи техниката”. Той обикаля целия свят, за да се срещне с изобретателите и иноваторите, които стоят зад най-модерните открития и технологии в света. В предаването “По-голям, по-добър, по-бърз, по-силен” зрителите придружават два екипа, които се съревновават в това, кой ще снабди домакинските уреди с повече мощност и изящност. Успешните и обичани серии на “Нови теории” пък ще се завърнат със смели експерименти, които предизвикват науката до краен предел. Освен това зрителите ще могат да се гмурнат “През Червеевата дупка с Моргън Фриймън”, за да открият отговора на великите въпроси на Вселената, като „Сами ли сме?”, „Откъде сме дошли?”, „Има ли живот и на другите планети?” .

За допълнителна информация: Десислава Ангелова, All Channels | PR, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , тел. 0882 580 109.


-КРАЙ-

ЗА ДИСКАВЪРИ НЕТУЪРКС:
Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част от документалната медийна компания номер 1 в света Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK). Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 9 канала, като ключовите от тях са Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science и Discovery HD Showcase, успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Ние излъчваме в 99 страни на три континента, а програмите са преведени на 18 езика.



Станете почитател на Класа