Стартира новата продукция на TLC „Красавицата и звярът”,

На 6 юни от 22:00 часа стартира новата продукция на TLC „Красавицата и звярът”, която ще се опита да докаже, че красотата не винаги определя щастието.

Във всеки епизод предаването ще пресича съдбата на един обезобразен човек с тази на нарцистични красавици, обръщащи прекалено голямо внимание на своята външност. Зрителите ще имат възможността да станат свидетели на емоционални моменти от живота на хората, чиято външност винаги им е затваряла врати. Въпреки това обаче „Красавицата и звярът” ще докаже, че огромните суми, похарчени в името на красотата, не могат да купят щастието.

Освен това сериите ще проверят дали повърхностните красавци са способни да оценят качествата и смелостта на човека отсреща независимо от физическите недостатъци и да го приемат такъв, какъвто е.

Емоционалният сблъсък на гледни точки започва на 6 юни (четвъртък) точно в 22:00 часа.

Относно TLC:

TLC е един от най-популярните телевизионни канали в САЩ, насочен към жените. Каналът достига до над 99 милиона домакинства в Щатите и понастоящем е сред топ 10-те телевизионни канала, насочени към женската аудитория във всички изследвани демографски групи (жени между 25 и 54 години, жени между 18 и 49 години, жени между 18 и 34 години). Програмата на TLC включва предавания с лайфстайл насоченост, както и обхваща теми като кариерно развитие, готвене, заобикалящата ни среда, грижа за децата, подобрения в дома и завладяващи човешки истории.
 

Станете почитател на Класа