Списание MODA направи своето звездно завръщане!

С бляскаво парти водещото модно издание отпразнува своята обновена визия и представи своите нови лица. Прекрасната обстановка на Главния корпус на „Военна академия” София се превърна в сцена на впечатляващ спектакъл, в който най-емблематичните модни епохи и най-впечатляващите автомобили създадоха неповторима атмосфера. Повече от 500 гости имаха възможността да станат част от приказния декор на бляскавата церемония.

Списание MODA, което отскоро се присъедини към портфолиото на S Media Team, покани своите партньори, приятели и куп знаменитости от модния и културен елит, за да обяви официално своя стремеж към създаване на тенденции и отразяване на красивата страна на живота от всичките й аспекти.

Издателят на списание MODA, архитект Любомир Станиславов благодари на партньорите и представи главния редактор на MODA – известната в журналистическите среди Краси Генова. Бляскавата церемония продължи с „ревю” на знакови за модата и културата десетилетия от XX, съпроводено от култови за десетилетията песни.

Известният български модел и актриса Станимира Колева се превърна в най-красивото лице на MODA-та и дефилира специално, за да представи съвременната версия на списанието. DJ Диян от DeepZone наелектризира атмосферата със своя музикален сет, а летящи фенери направиха обстановката още по-магична. Евгения Калканджиева, Рут Колева, Елена Ангелова, Ивета Григорова, Людмила Филипова и представители на водещите брандове у нас споделиха невероятните емоции на тази приказна нощ.

Събитието се проведе със специалното партньорство на: Karelia България, Zagorka и парфюми Nina Ricci. За страхотната обстановка допринесоха и: BMW, M.A.C, шампанско MOET, както и нашите партньори: Рай Кетъринг, Ресторант Сидония, Авенди, Макс и Ко, H&M, Reserve.

Станете почитател на Класа