БНР получи Почетната грамота на БАКА

Най-новата платформа на БНР – Радио БИНАР получи Почетната грамота на Българската асоциация на комуникационните агенции. Отличието се присъжда с благодарност заради медийното партньорство на Фестивала на рекламния бранш – ФАРА 2012. Чрез излъчването на програмата и Гала – церемонията , медията успя да пренесе фестивала на рекламистите в дигитална среда. За пръв път форумът се излъчва на живо ONLINE, като Радио БИН@Р предаваше с 3 камери в HD формат.
„Радостни сме, че на 13-тото издание на ФАРА имахме лайфстрийминг на всичко случващо се тук на фестивала на рекламния бранш и че радио БИН@Р бе наш партньор, като направи видимо всичко случващо се тук в „Албена“. Така, и нашата скромна общност на рекламния бранш успя да навлезе и се пренесе в ерата на интернет“, коментира Марсел Леви – председател на творческото жури на ФАРА 2012.
„За първи път срещите на рекламните агенции се предават на живо в интернет. Преди това бе приоритет само на телевизиите. С нашата подкрепа, ние показахме възможностите на най-новата платформа на БНР – първото интернет радио у нас – Радио БИН@Р, което е и радио и телевизия , съчетаващо в себе си качествата на традиционната и социалната медия. Мисля, че след демонстрирания успешно потенциал на новата медия , рекламодателите ще оценят нашето навлизане в новия цифров свят, който ще даде възможност на рекламата да създава нови форми и зрелищност, да се отвори и насочи към една нова публика - интерактивното поколение. Тук по време на Фестивала на рекламните агенции, ние искахме да покажем не само силата на новите техонолгии, които предлага радиото като най- гъвкавата медия с малки инвестиции и зрелищни резултати, но и да отправим предизвикателство към рекламния бранш, да потърси и реализира новите форми и възможности - част от новия глобален интернет свят“, заяви генералният директор на БНР Валери Тодоров, след като получи почетната грамота от председателят на УС на БАКА – Красимир Гергов.

Станете почитател на Класа