Георги Стайков и Параскева Джукелова в нов сериал по bTV

Новата вълна български сериали на bTV започва тази есен с „Къде е Маги?” Любимите актьори Георги Стайков, София Кузева-Чернева, Параскева Джукелова и Атанас Сребрев ще изиграят част от главните персонажи в новия сериал.
Много драматизъм, напрежение, силни емоции и една изключително вълнуваща история за взаимоотношенията между родители и деца и проблемите на младите хора ще завладеят зрителите на bTV със сериала „Къде е Маги?”. Продукцията е първата от новата вълна модерни български сериали на bTV, която стартира тази есен в праймтайм. Обичаните български актьори Георги Стайков, София Кузева-Чернева, Параскева Джукелова и Атанас Сребрев са само част от звездния актьорски състав, а освен популярни лица в „Къде е Маги?“ зрителите ще видят и непознати за аудиторията, но изключително талантливи, млади артисти.

Сериалът е в жанра семейна драма с крими елементи. Историята в „Къде е Маги?“ проследява живота и отношенията между членовете на няколко семейства. Нещата се променят, когато един човек с много важно място в живота на всеки един от тях изчезва.

Георги Стайков и София Кузева ("Вчера") се срещат отново на снимачната площадка след цели 20 години. Този път обаче той е спечелил сърцето й и тя е негова съпруга.

Продуцент на „Къде е Маги?” е bTV Studios, реализирал „Домашен арест”. Сценаристи са Елена Ермова и Станислав Грозданов, а творчески продуцент - Павел Иванов. Главен режисьор е Петър Вълчанов, а режисьори - Станимир Дончев - Стамбата и Зорница София. Главен оператор е Борис Славков.

Станете почитател на Класа