The Voice става на 5 години!

Петгодишен юбилей навършва през 2012-а радио и телевизия The Voice. „Класа“ научи, че тази знаменателна възраст ще бъде отбелязана с купон на 9 юни от 18:00 ч. в Sofia Live Club.
Музикалната част на събитието ще бъде подплатена с изпълнения на най-ярките нови звезди в българската музика: Рафи – победител в първия български X Factor, Дивна – победител заедно с Миро в шоуто „Пей с мен“, Криско, Нели, Бобо и Печенката. Всеки фен може да си вземе покана за купона в офиса на радиото - ул. "Сребърна" 21.
Юбилеят на The Voice е съпътстван от пълна промяна на програмата и изцяло нов уебсайт. На всеки кръгъл час от 9:00 до 21:00 са телевизионните новини от шоубизнеса с Диди, а по радиото най-новото поднася Ванчела.
В тв ефира се завърнаха още две любими предавания – Close Up с Мако и Сантра и Your Voice с Венци. Сутрешният радиоглас на The Voice е на Иво Иванов, а след него звучат Диди и Жорж. Радиоуикендите са в компанията на чаровната Катерина.



Лицата на The Voice


Диди е лъчезарната водеща от The Voice TV, която всеки ден ни запознава с новините и новите проекти на звездите. Чаровницата е завършила реклама в Нов български университет. От 14-годишна се занимава с танци - модерен балет, вариете балет и джаз танци. Танцувала е в балет “Дива” на една сцена с голяма част от най-популярните български изпълнители. Травмите я отказват от балета и от 2005 г. се усмихва от екрана, като води различни музикални предавания. Диди е част от екипа на The Voice от 2008 г. През свободното си време обича да чете биографии на известни личности, практикува йога, готви екзотични храни, а напоследък се увлича и по видеомонтажа.

Венцислав Калбанов
Той е ял крокодилско месо и е давал на истински лъв да пие мляко от бутилка. Той не е работил в зоопарка и не е трапер, а е най-новото и свежо попълнение в екипа на телевизия The Voice. Той е гласът и лицето на завърналата се на екран рубрика Your Voice. Симпатягата Венцислав Калбанов вече обикаля надлъж и нашир столицата, за да предоставя микрофона на всеки, който иска да каже нещо или само да си поговори с него за каквото му хрумне, да си поръча песен или просто иска да се покаже на мама и приятелите по телевизора. Венци има прелюбопитна биография, като най-интересната част от нея започва, когато е в първи клас и заминава за Африка. Там остава цели осем години. Йоханесбург е градът, в който завършва средното си образование, комуникирайки и усвоявайки до съвършенство английския.

Ванчела Митова
Ваня е поредното свежо попълнение в екипа на The Voice, а музиката е неразделна част от живота й. През 2007 г. започва да се занимава с телевизия като водещ и сценарист на музикални предавания. Тя е завършила визуални изкуства в Нов български университет. От години е увлечена по фотографията. Обича къмпинг и сноуборд, от скоро се опитва да пази баланс на слак лайн. Мечтае за пътешествия до екзотични места. През свободното си време чете някое забавно фентъзи или гледа филми, може да прекара часове пред компютъра, най-вече пред фотошопа. Често ходи на концерти и фестивали. Харесва предимно хип-хоп, джаз и брейкбийт.

Катерина
Чаровната Катя всъщност не е съвсем непозната, тъй като между 1999 и 2002 г. прави Vitosha Request, а сега я слушаме всяка събота и неделя от 10:00 до 14:00 ч. в „Уикенд с Катерина“. Радиото е една от многото й сбъднати мечти. Като дете се скита из разнообразни полета на изява в родния Пловдив – волейбол, акордеон, изобразително изкуство, хор, фотография, астрономия и танци. За малко да стане лекар, но намира себе си в писането и литературата.

Иво
„Искай и ще ти се даде!” е девизът на 26-годишния Иво, който слушаме всяка делнична сутрин от 8:00 до 12:00 ч. в Morning Voice. Иво е зодия скорпион, обича спорта, но засега го гледа само по телевизията. Кефи се на всички животни, без котки... Има много луда, много мила и много енергична лабрадорка с екзотичното име Суерте. Дразни се от боклука на улицата.

Жорж
Жорж е възпитаник на Френската гимназия в София. Тази „неръждясваща“ звезда се занимава с музика от най-ранно детство. Преминал е през школите на редица софийски хорове, ходил е по конкурси и риалити формати. Казва, че като дете се е снимал и в телевизионни реклами ...ама ние тези реклами не сме ги виждали още:). Работи от малък различни неща и твърди, че срамна работа няма. Иначе има слабост към музиката, купоните и шумните компании. Обича и да пътува. Има огромно желание да прави музика и да се снима във филми!

Станете почитател на Класа