Тръгват премиерни предавания по bTV Lady

Ценни идеи за успешно пазаруване, кои са изгодните почивки в Европа и дори градинарски съвети ще дават премиерните за България предавания, които е подготвил за своите зрители каналът bTV Lady. „Класа“ научи, че те стартират от 16 май, като ще се излъчват всяка сряда и петък.
Професионален градинар ще показва тънкостите в градинарството, ежедневните предизвикателства на професията си, начините за справяне с проблемите в градината, както и хитри техники за създаване на един прекрасен градински пейзаж в „Тайните на градинаря”. Предаването ще се излъчва всяка сряда от 15:30 ч.
Как всяко пазаруване може да се превърне в истински успех със съветите на експертите, ще покаже „Шопинг съветник”, който зрителите на bTV Lady могат да гледат всеки петък от 15:00 часа. Те ще разберат къде и как да пазаруват и какво да търсят в различните категории. Ще получат съвети и как да направят най-добрата сделка
Всеки петък от 15:30 часа „Пътуване из Европа” ще дава ценни идеи как хората могат да прекарат един перфектен уикенд във всяка европейска столица само за €200. Зрителите ще видят къде може да отседнат в чисто и удобно място, къде да дегустират типични ястия, кои музеи да посетят и как това да стане на символична цена.

Станете почитател на Класа