Август Попов, Васко Кръпката и Роси Кирилова при Лора

Тази събота от 9:00 часа по bTV в студиото на Лора Крумова ще гостува актьорът Август Попов, за да разкаже за фалитите, рекета и бизнеса с пица във фунийка. Как живее „кучето от крайния квартал”, зрителите ще разберат от прякото включване от дома на Васко Кръпката, а Росица Кирилова ще коментира соца, брака и китайската стена. Лора Крумова ще представи роднини на жертвите на отвличане и ще разкрие какво преживяват те в часовете на неизвестност.
В „Тази неделя” на 23 януари актрисата Мария Сапунджиева ще сподели любопитни подробности за двата свята, в които живее – сцената и действителността. В студиото на предаването ще се развие дискусия за митрополитите, агенти на VI управление на „Държавна сигурност“. Зрителите на bTV ще видят изповедта на един от вербуваните духовници – митрополит Неофит, както и какво знае човекът, вербувал част от висшия църковен клир. Екипът на „Тази неделя” ще гостува и в дома на пилота от рали „Дакар” Петър Ценков.
„Тази неделя” ще продължи извънредно до 13:00 часа, за да излъчи на живо церемонията по встъпване в длъжност на Росен Плевнелиев директно от площад „Александър Невски” и „Дондуков” 2. Някои от най-близките хора на новия президент на България ще говорят за него и ще го представят такъв, какъвто го познават.
Близо 56% от всички зрители проследиха как новият български президент положи клетва
Прякото предаване по bTV от церемонията по полагане на клетва от новия български президент Росен Плевнелиев отчете огромен зрителски интерес на 19 януари. Събитието, което беше проследено на живо в предаването на bTV „Тази сутрин” от 9.45 до 11.00 часа, са гледали близо 745 000 зрители, сочат данните на GARB за аудитория All4+.
Сутрешният блок на bTV, който вчера беше с удължено времетраене заради церемонията, отново е най-гледан от зрителите. В слота от 6.45 до 11.00 часа предаването „Тази сутрин” с водещи Анна Цолова и Виктор Николаев отбелязва близо 57% аудиторен дял.

Станете почитател на Класа