Червена роза за Таня Стоева в "Седем часа разлика" по bTV

По изключение тази седмица епизодите на „Седем часа разлика” ще бъдат излъчени в събота, 22 октомври, от 20:00 часа, съобщиха от bTV.
Зрителите ще станат свидетели на неочакван обрат. Иванов ще изненада Таня със своята визита и с подаръка, който й поднася – червена роза. Какво е провокирало този жест и каква ще бъде реакцията на Стоева, предстои да разберем по време на съботните епизоди.
Тео продължава да подозира Роки за нападението и желанието му за отмъщение взима връх. Заслепен от яростта си, той решава направо да се изправи срещу Милото. Дали обаче този сблъсък няма да се окаже непремислено решение? Междувременно, една добра новина ще го зарадва – той получава покана да види Мая.
Распутин започва все повече да хвърля своята сянка в „Избата” и да се разпорежда. Той е решен да се наложи, като изплаши всички, и твърдо им показва какво ги очаква, ако не се съобразят с желанията му. Това отношение започва да плаши най-близкия му съюзник в заведението - Нина Роси. Тя веднага се свързва с другия си сътрудник отвъд Океана – Милото, за помощ. Как ще реагира бизнесменът и какво ще направи, за да се намеси в ситуацията в Ню Йорк, ще стане ясно тази събота, 22 октомври, от 20:00 часа, по bTV.

Станете почитател на Класа