Бен Сондърс издава формулата на успеха си

В поредното издание на музикалното шоу „Гласът на България” зрителите на bTV ще посрещнат талантите от отборите на Миро и Ивана от хотела, в който живеят, и ще ги придружат до сцената на репетициите. Как се забавляват изпълнителите, кой от тях е „смехът на България” и кой - детето на компанията, ще стане ясно в 21:00 часа.
Победителят в холандското издание на шоуто – Бен Сондърс, ще сподели зад кулисите на „Гласът на България” каква е била формулата за успеха при него и ще посъветва родните певци как да пленят сърцата на публиката.
И още от специалния епизод на „Гласът на България“: Инспектор N-JOY ще разбере кой е The Best в живота на Гергана, дали обича да танцува Тодор и каква е връзката между избора на песен и вота на публиката според участниците. Феновете на Миро ще видят какво го побърква, преди да излезе на сцена, и дали е суеверен в личния си живот, както и колко критична може да бъде Ивана към своите подопечни. Каква е цената да се превърнеш в гордостта на поп-фолк иконата, изпълнила „Шампанско и сълзи”, и колко е уверена Роксана за класическата джаз опера на „непознатия” английски език, зрителите ще видят в специалния епизод на „Гласът на България”. Елица ще докаже, че преживяването на сцената размива тънката граница между страха и екзалтацията, а Алекс ще сподели как му действат красивите балерини, удобен ли му е образът на лошото момче и кои са най-дръзките му идеи. Ивана ще изненада Невена с поп-фолк кавър на известно българско рок парче, а Инспектор N-JOY ще търси прилики и разлики между Вики Терзийска и претендентите за титлата „Гласът”.

Станете почитател на Класа