DJ Саша Лопез и Ноа - VIP гости

В концерта на живо, част от елиминациите в музикалния формат „Гласът на България”, който ще представи претендентите в отборите на Кирил Маричков и Мариана Попова, специални гости ще бъдат двама хитови чуждестранни изпълнители – Саша Лопез и Ноа.
Румънският DJ Sasha Lopez ще представи на сцената на „Гласът на България” хитовото за летния сезон парче All My People, в което участват Broono и Alexandra Blake. Диджеят, чието истинско име е Serge, постига международен успех през 2006 г. със сингъла Everytime, който стана любим на слушателите в България, Унгария, Сърбия, Полша и Русия. През 2008 г. парчето, композирано съвместно с румънката Tanyа, е включено в английската компилация Ministry of Sound. Хитът на Sasha Lopez All My People стана най-излъчваното парче в радиостанциите и музикалните телевизии в България през лято 2011 .
Израелската сензация Ноа (Ахиноам Нини), партнирала си на сцената със звезди от ранга на Стинг, Боно, Стиви Уондър, Андреа Бочели, Рей Чарлз, ще пее специално за българските си фенове с изпълнение на живо по време на живото излъчване на „Гласът на България", от 20:00 часа по bTV. Носителката на престижната награда „Гълъб на мира“ многократно участва в концерти като посланик на каузата, във връзка с която е поканена да пее пред президента на САЩ Бил Клинтън в Белия дом. Ноа е специален гост и в норвежката столица за юбилея по случай подписването на Споразуменията от Осло - събитие, на което присъстват президентът на САЩ Бил Клинтън, Йехуд Барак, Ясер Арафат и кралят на Норвегия. Тя е номинирана и за Посланик на добра воля на Организацията за прехрана и земеделие на ООН (FAO). Певицата е у нас за първи път за концерта на 20 септември в зала 1 на НДК по повод 10-ата годишнина на Jazz FM радио, част от bTV Media Group.

Станете почитател на Класа