"Златна книга" за издателство "Ера"

На официална церемония на 29 април Съветът на европейската научна и културна общност връчи на издателство „Ера“ отличието „Златна книга” за завоюван висок престиж и обществено признание и за принос към българската култура. Наградата „Златна книга” е почетна значка, изработена от 24-каратово злато в Монетния двор на България. Издателство „Ера“ стана член на Съвета на европейската научна и културна общност и получи и деловото отличие „Златен печат” за европейски мениджмънт в културата.
Престижните отличия се присъждат от Съвета на европейската научна и културна общност на институции, които имат висок принос към развитието на науката и културата, и на български селища, които притежават уникално културно наследство. Номинациите и награждаването се извършват в рамките на проекта „Аплодисменти за България”.
Заедно с издателство „Ера“ отличията „Златна книга” и „Златен печат” получиха още фолклорен ансамбъл „Тракия”, Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов” – Варна, Ансамбълът за народни песни и танци „Пазарджик”, няколко български училища и институти на БАН.

Станете почитател на Класа