Арнолд Шварценегер се връща на екрана

Губернаторът на Калифорния Арнолд Шварценегер се завръща на големия екран в екшъна Тhe Expandables („Заменимите“), съобщи „Контактмюзик“.
Екшънът разказва историята на група застаряващи наемници, които се готвят да извършат преврат. На Арни партнира Брус Уилис, Силвестър Сталоун и Мики Рурк. В сцената, в която групата организира преврата, Шварценегер казва: "Дайте тази работа на приятеля ми там, той обича да си играе в джунглата", преди да се обърне и да си тръгне, посочва американският ежедневник "Лос Анджелис таймс".
Роденият в Австрия политик не се е появявал във филм от 2004 г., когато на екраните излезе "Около света за 80 дни". Шварценегер има сериозен каталог от участия в миналото, включително "Заличителят", филмите от поредицата "Терминатор" и "Истински лъжи". Ролите му включват и участия в някои комедии.
Шварценегер за първи път придоби световна слава, след като получава титлата „Мистър Вселена“ на 22-годишна възраст. По-късно той ще получи общо седем пъти същата титла. The Expendables ще се появи в кината през август.

Станете почитател на Класа