Наши футболисти опитват шампанското на Шарън Стоун

Любимото шампанско на холивудските звезди Брад Пит и Шарън Стоун Louis Roederer Cristal ще има главна роля във V.I.P. партито на годината в „Син Сити“ на 22 декември. Дванадесетият час на нощта ще даде началото на „затворено” парти, където над 350 лоялни клиенти на клуба ще празнуват в компанията на най-елитното шампанско на къщата Louis Roederer. Между очакваните гости са бизнесмените братя Диневи, Валентин Златев, собственикът на футболен клуб „Левски” Тодор Батков и всички футболисти от отбора.
Изненадата на вечерта ще бъде с високи карати и всеки, закупил чаша шампанско Louis Roederer - Cristal или Brut Premier - има шанс да я открие на дъното, разкриват от нощния клуб. Специален гост на партито ще е перкусионистът Калин Вельов, който ще свири върху пирамида от чаши с шампанско.
„Мерцедес“-ът на пенливите напитки Louis Roederer стъпва на българския пазар благодарение на 5-годишните усилия на вносителите от фирма „Бибендум”. Шампанското, което в миналото е отлежавало на океанското дъно, днес е с лимитирани квоти за внос в държавите, в които се изнася. България е една от 90-те „избрани” и квотата у нас е в рамките само на 3-цифрено число.
Louis Roederer е любимото шампанско на световни звезди като Пиърс Броснан, Катрин Зита-Джоунс, Брад Пит, Дженифър Анистън, Брус Уилис, Шарън Стоун, Принс, Мира Сорвино, Майк Тайсън, Опра Уинфри, Снууп Доги Дог, Джулия Робъртс, Джон Траволта, Бритни Спиърс и др.

Станете почитател на Класа