Бански костюми с кристали „Сваровски“

„Класа“

Актуални цветове и свежи принтове, нови материи и кройки това са изненадите на банските костюми „Триумф” за 2009 година. С елегантните комбинации от черно, бяло и сиво и оригиналната “плетена” визия моделите Manhattan със сигурност приковават погледите на ценителките на плажно облекло. Близките до природата Mombasa, Kapula и Salina са за почитателките на етномотиви в земни тонове. За постигане на загадъчен блясък на изтънчените кройки допринасят и декоративните бижута, обогатяващи цялата нова колекция.
В класическа черно-бяла комбинация, Modern Shape олицетворява неувяхващата елегантност. Екстравагантните апликации на цветя и игривите флорални мотиви придават на цялостната визия шик и изтънченост. Те са характерен елемент и за моделите от серията Sun Poem. Вътрешният корсаж на горната част е изработен наполовина от ликра и оформя перфектно бюста. Елегантно драпираният модел Sun Poem се предлага в червен, зелен и син цвят. С летен дизайн и хармонична цветова градация в топло оранжево или каки, екзотичният Mandalay оформя перфектно фигурата. Разнообразните модели от колекцията 4yr Curves 09 придават сексапил и обаяние на дамите с по-пищна женственост. Освен в черно, предложенията са още в актуалните за сезона лилаво и червено, а семплите принтове по тях допълнително освежават визията. Това, което прави серията особено привлекателна, са функционалността и големият избор от кройки и в големи размери, като гарантира индивидуален стил за всяка дама. Ярките комбинации на бяло с тюркоаз, с жълто и с кафяво са много свежи и лесно привличат погледите в колекцията Mix-to-Match 09. Отличителни за нея са не само летните флорални принтове и фините бродерии, но и оригиналните метални аксесоари и съблазнителните кройки.
Висококачествени материи, от които е изработен High Fashion 09 и очарователните декорации с кристали „Сваровски”, придават брилянтен блясък и неустоимо излъчване. Цветовата палитра на луксозната колекция включва стилно черно, загадъчно кафяво, свеж тюркоаз и очарователно лилаво. Връхна точка е изтънченият бански костюм, който лесно се трансформира в елегантна рокля. Miss Triumph пък е гаранция за приповдигнато настроение и възхитени погледи. Спортната серия Miss Campus е динамична и пъстра, като разбужда желание за истинско плажно приключение. Романтичният модел Miss Amelie се предлага както в пъстър, така и в едноцветен вариант от материя с уникален бляскав ефект. Свежите и изпълнени с живот серии Miss Maui и Miss Samoa придават на младите дами чаровен ретрошик.

Станете почитател на Класа