×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

ES BEAUTY & MAKE UP STUDIO празнуваха в джунглата

В комапнията на своите клиенти и приятели, сред впечатляващи декори и диви животни, ES BEAUTY & MAKE UP STUDIO отпразнуваха шумно своя повод. Още сме обладани от магията и екзотиката, в която ни пренесоха домакините по случай 3тия рожден ден на студиото за професионален макияж.
Домакините бяха подготвили впечатляващо шоу за своите гости, сред които се открояваха д-р Радина Денкова, дизайнера Даниела Аранут и футболиста Станислав Ангелов, в компанията на красивата си съпруга Ева.
Талантливата и неустоима Вяра Атова, поведе гостите през едно пътуване в търсене на съкровищата от джунглата. Освен, че беше водеща на впечатляващото събитие, Вяра подари на Ева Серева и нейния екип букет от музикални изпълнения. Младата изпълнителка Нел, също отправи своите пожелания с музикален съпровод.
Под звуците на африканска етно музика, ефектни прически и впечатляващ грим, изпълнени пред очите на гостите, беше представена за първи път пред публика новта марка EUDORA EUCLEIA, с дебютната си колекция 'Диво сърце".
Колекцията, дело на талантливата дизайнерка Мария Калева е плод на месеци вдъхновение, усилена творческа работа, избиране на най-подходящите десени и материи, носи дълга история, доза мистичност и досег до далечни и непознати земи.
Загадъчни модели дефилираха по подиума, покрит с палмови листа, в екзотични дрехи в компанията на змии, игуани и папагали. А гласът на джаз и етно певицата Мария Тодорова, караше гостите да настръхват по време на цялото шоу.

Станете почитател на Класа