×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

Iv Dance продължава да печели награди

Iv Dance  се налага като водеща танцова формация с иновативн идеи. Най-малките възпитаници на трупата вече са със златен медал от турнира "Цветята на България",който се проведе в "Арена Армеец" по случей 1 юни.Над 500 деца от 22 клуба в страната участваха в традиционния турнир по художествена гимнастика "Цветята на България". Състезанието се организира от СКХГ"Академик" за 23-ти пореден път.

На 1 юни Iv Dance-Велинград отпразнува 2 години от създаването на филиала в града  Публиката ще помни  участията на красивите момичета и двата  големи концерта в града.

Последва бляскаво представяне на Националния танцов фестивал в София.   Iv Dance  зае първо място  в категорията до 18 г и второ място за най-малките танцьори.  Те получиха и грамота за отлично представяне и специална награда - безплатно обучение на летен лагер в Банско
На Националния  конкурс "Път към славата" в София-2014г  второ място бе присъдено на  Iv Dance.
Най-малката група с прекрасни танци и усмивки впечатлиха отново журито на конкурса,който е под патронажа на Г-жа Янка Такева-Председател на Синдиката на българските уч ители. Децата от Iv Dance изпълниха част от новия си репертоар за сезон 2014 г. с два танца.

 

Станете почитател на Класа