×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

Мисис България Ана Иванова обърна гръб на Франсоа Оланд

Мисис България Вселена Ана Иванова, категорично отказа поканата на френските социалисти да се кандидатира за общински съветник във френската част на Монако, където живее от 8 години. Обявената за Най-успешна българка в чужбина на церемонията Дама на годината 2014, обърна гръб на скандалния президент Франсоа Оланд не заради любовните скандали, в които е забъркван все повече, а тъй като смята, че още не е готова за подобна политическа отговорност.
"Не мисля, че бях готова за този пост. Все още съм студент, макар и за второ висше - Публична администрация. Дали Оланд има шанс за втора мандат - в никакъв случай. Най-вече заради безработицата и новите закони, които обществото отхвърля", заяви красавицата в интервю за предаването NEWSROOM по NEWS 7.
Завършила е политология и политиката я влече, но никога не би се включила в българска партия. Българката работи в кметството на Монако като асистент и преводач, а извън администрацията притежава агенция за манекени и модели. Преди дни тя се завърна на родна земя, за да
подготви дейността на б лаготворителната организация "Монако Дриймз", на която е президент в Монако, за България. Целта й е да помогне на болните хора да изживеят невероятни и незабравими моменти - " Мечтите стават реалност ".
"Ние имаме обширна мрежа в политическия свят, икономиката, спорта, шоу-бизнеса и искаме да използваме това да помогнем на хората с по-малко късмет. Фондацията скоро започва рекламна кампания, за да сбъдне първата българска мечта. Вече много популярни българи подкрепиха идеята" , споделя носителката
на титлата "Дама на годината 2014", която бе специален гост на наградите Бест Бранд 2014.

Станете почитател на Класа