×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

Сватбено изложение събра ценители в Гранд хотел София

Приказно сватбено изложение събра бъдещи младоженци,  търговци и любители на изящното в салоните на Гранд хотел София. Участието  в "Grand Wedding Show"  даде уникално добрата възможност на търговците в лична среща с десетки потенциални клиенти да представят стоки или услуги. Шоуто  се проведе в уютна и предразполагаща обстановка, така че всички посетители имаха възможност да разговарят и да се запознаят с качествата на  продуктите или услугите.

В "Grand Wedding Show"  взеха участие лимитиран брой фирми с много и различни сватбени услуги, за да се постигне по-голямо разнообразие за посетителите. Шоуто  вдъхнови младоженците с нови и свежи идеи, с разнообразни възможности за техния незабравим, приказен сватбен ден.

"Grand Wedding Show – Spring 2014″ е едно много специално сватбено изложение. То предлага няколко изключителни неща за изложителите:

Открита витрина за Вашия бизнес на изключително изгодна цена, която всяка фирма може да си позволи.
Изцяло насочено към развитие на сватбената индустрия и в подкрепа на личната изява на всеки производител на сватбени стоки и услуги.
Изключителна възможност за всяка фирма изложител – в подходяща, предразполагаща обстановка да създаде бизнес контакти, да сключи изгодни сделки, да продаде продукти по най-добрия начин.

Гранд Хотел София е мястото, където всяка двойка мечтае да встъпи в брак. Има защо! В сърцето на София, в спокойна и изискана обстановка младите могат да посрещнат близките си хора, уверени че ще им бъде оказано възожно най-голямото внимание. Тазгодишните тенденции в сватбения ритуал и модата за младоженци блеснаха по възможно най-атрактивния начин на шоуто. Модерно е салонът в сватбения ден да бъде аранжиран в тюркоаз - тоест в синьозелени тонове, естествено, гарнирани с бяло.  Гранд Хотел София предлага сватбени менюта, които отговарят на всички вкусове и могат да задоволят и най-претенциозните клиенти.  В подготовката им са ангажирани масторите готвачи и сладкари на елитния хотел,  които винаги са на висота.  Истинско удоволствие за гостите е пребиваването в градината на хотела, или на терасата - естествено при хубаво време.

Пролетта дойде, а с нея и сезонът на сватбите. Българинът продължава да се жени със съответната церемония, въпреки световната тенденция за съжителство без брак, твърдят експертите. Затова  и празничните събития в салоните на Гранд хотел София стават все по-чести и по-вълнуващи.

Станете почитател на Класа