„Гринуич клуб“ отвори врати за ценителите на книгата

Най-голямата книжарница в страната, книжен център „Гринуич“, който се намира на бул. „Витоша“ 37, вече работи на пълни обороти. След официалното откриване на 8 юни, бе учреден и „Гринуич клуб“ с клубни карти. Членовете на „Гринуич клуб“ ще натрупват точки и ще се възползват от специални отстъпки и изненади. Член на „Гринуич клуб“ може да стане и всеки от посетителите на книжарницата, заявявайки своята клубна карта на касите на книжния център. Карта номер 1 бе връчена на кмета на столицата Йорданка Фандъкова.
На своите 1000 кв. м площ книжарница „Гринуич“ предлага изключително богато разнообразие от заглавия, събрани на едно място; тематично разпределение на книгите; професионален екип от консултанти; музика, филми и игри; над 5000 заглавия на чужди езици; специален сектор за ученика с речници, учебни помагала и пособия; подаръци, опаковане и книжни аксесоари; периодичен печат; канцеларски материали; образователни играчки за деца и други.
Посетителите имат възможност да опитат сладките изкушения на уютното биокафене и да използват неограничена интернет зона. Специално за родителите и техните деца книжарницата предлага детски кът със занимателна програма за най-малките, забавления и много подаръци. Книжен център „Гринуич“ организира всекидневна културна програма и горещи промоции всяка седмица. Тук читателите ще имат възможност да се срещнат с любимите си автори и да получат личен автограф от тях.

Станете почитател на Класа