Ресторанти „Виктория“ съчетаха 15-годишен юбилей с откриването на нов ресторант от известната верига

Пище нкоктейл съчетан светски блясък и кулинарни изкушения в новия ресторант на ул."Черковна"75В.Шеф Антоанета Ганева, която ще се грижи за вкусовите предпочитания на клиентите на заведението, демонстрира новите виждания на веригата с менюто си, представено от красавици на модна агенция „Визаж“. Различната концепция, на която залага "Виктория" е всеки ресторант да има собствено кулинарно лице, част от „Виктория Шефс Груп“ – това са виртуозите в кухнята Антоанета Ганева, Явор Захариев, Пламен Европейски, Николай Ганов и Валери Ганов.

Лично собственицитеи създателите на веригата Георги Илиев и Красимир Младенов посрещаха гостите, колегите и партньорите на "Виктория". За доброто им настроение се погрижи самият Васил Найденов, който изпълни някои от най-големит ес ихитове. Водещ на събитието беше Драгомир Драганов. Да дегустират отбраните ястия и питиетадойдохатв-кулинарите Ути Бъчваров и Иван Звездев, който озвучава рекламата на новото заведение. Сред гостите бяха още шефът на винарска изба "Тодорофф" Иван Тодоров със съпругата си Петя, светския ПР Евгени Минчев, скандално известният Ники Китаеца, "опасните" устина "Тройка на разсъмване" - Милена, Кирил и Тодор, шоуменът Богдан Томов, Константин Баждеков от ПФК „Левски“. Адриана Момчилова, ръководител отдел „Международна дейност, маркетинг и реклама” при ОП „Туристическообслужване” къмСтолична община, поздрави собствениците на веригата и им връчи почетна значка с герба на София.

Верига ресторанти "Виктория" е създадена преди 15 години от Георги Илиев и Красимир Младенов.Към днешна дата тя включва шестзаведения в София и хотел с ресторант в Банско. С новата стратегия, на която залага веригата, се дава възможност на шефс готвачите във всеки от ресторантите да покажат най-доброто от уменията си без да се ограничават в строги и унифицирани менюта, характерни за веригите. Всеки от ресторантите на „Виктория“ се отличава със собствена атмосфера, модерна визия и уникален почерк. Пример за това е възможността единствено в новооткрития ресторант на „Виктория“ да опитате напълно нови за България пици, изпълнени по стара и традиционна рецепта от Южна Италия. 

 

За удобството на своите клиенти новият ресторант на ул."Черковна"75В предлага  уют на градина и детски кът.

Станете почитател на Класа