Мирослава Кацарова носи южни ритми в Sofia Live Club

Певицата Мирослава Кацарова кани фенове и приятели на духовно пътуване на юг на 17 май в Sofia Live Club. Публиката ще се присъедини към основната философия на певицата, свързана с вътрешното и духовно пътуване на юг. Югът като метафора за топлината в човешките взаимоотношения и чувства отвежда певицата до резултат, който ще може да чуем на живо в четвъртък вечер.
Певицата, приела професията си като предизвикателство, ще има честта и удоволствието да ни представи своето творческо вдъхновение с изключителен резултат. В албума са включени както нови и оригинални пиеси - написани от маестро Живко Петров и Веселин Веселинов - Еко, така и по-стари неиздавани песни на певицата.
Ще бъде представена и песента "Боса нова за нея" на Румен Тосков. Целият проект е в памет на големия джаз пианист, който се сбогува с музикалния свят преди близо две години. В албума основни музиканти са Веселин Веселинов - Еко, маестро Живко Петров и Христо Йоцов, които съпътстват певицата в по-голямата част от музикалните й изяви.
"Концерт в разгара на пролетта и опит да се "преоткрие любовта", да си припомним красивата безметежност, която макар и за кратко да ни сполетява, оставя трайни следи...“ споделя Мирослава и кани всички да се присъединят към емоцията.
Мирослава Кацарова е професионална певица, водеща на две предавания по Джаз ФМ радио: Singin’n’swingin за вокален джаз и „Дезафинадо“ за латино джаз.През 2000 г. записва първия си самостоятелен албум с некомерсиална музика “Бяло в бяло”. Автор на песните е Румен Тосков, а текстовете на български език са нейно собствено дело. В края на 2004 г. Мирослава Кацарова записа сингъла си „Парфюми“. С новата си група – бийтбоксера Red One и пианиста Явор Димитров изпълняват на живо съвременна бразилска музика, музика, производна от джаза, както и авторски песни.

Станете почитател на Класа