„Сентиментал суингърс“ възраждат кабарето

Пищна сцена, красиви танцьорки и вихрена музика... Ерата на кабарето се завръща с новата продукция на „Сентиментал суингърс“ и Михаил Йосифов секстет - Swing Cabaret, на 30 март от 22:00 часа в Sofia Live Club!
Ако някога ви се е искало да се поставите на мястото на героя от “Полунощ в Париж” на Уди Алън, за да попиете за една нощ атмосферата на отдавна отминалата епоха на кабарето, сега ще имате тази възможност.
„Сентиментал суингърс“ канят на уникално изживяване в Sofia Live Club, наречено Swing Cabaret. В това име е събрано цялото многообразие на любимото забавление за всички през 30-те години на ХХ век. Оригинални костюми, много музика, конферансие и танци без граници... Благодарение на високотехнологичния нов век, Рони, Деси и Вера няма да са приковани на сцената, а ще се движат сред публиката, ще се закачат и танцуват с най-смелите от първия ред.
Музиката във вечерта ще има няколко лица, като началото ще бъде поставено от селекцията на винтидж корифеите The Smugglers Collective в 22:00 ч. Скоро след това сцената ще бъде превзета от „Сентиментал суингърс“ и Михаил Йосифов секстет за едно пътуване към времето на безграничната жажда за живот и удоволствие: 30-те години. Тогава не само по света, но и у нас кабарето е било любимата сцена за забавление – подобни заведения са се появявали непрекъснато. На 30 март атмосферата на 30-те години ще се възроди и в България отново ще има истинско кабаре.
Сред усърдно готвените изненади за петъчната вечер са няколкото гост-вокалисти, а жанровете ще се сменят почти толкова често, колкото и костюмите на Рони, Вера и Деси - от танго и цигански романси до кабаретни стандарти.
Един от подаръците към публиката ще бъде специално изпълнение на емблематичната пиеса „Керванът” на двигателя на популярната музика в България от началото на миналия век Йосиф Цанков. Дамите на суинга подготвят песента специално за концерта в Sofia Live Club. Освен това като акцент на кабаретното шоу всяка една от тях ще има своето знаково солово изпълнение, различно и ефектно.
За истинските фенове Вера, Деси и Рони подготвят изненада в снимки. По време на концерта официалният фотограф на събитието ще снима всеки, който желае, пред стената на „Сентиментал суингърс“, а след това снимките ще бъдат качени на страницата на дамското трио във Фейсбук: www.facebook.com/SentimentalSwingers. Специално за приятелите на суинга и хубавите им снимки, пресъздаващи епохата на 30-те, магьосниците от „Арлет“ ще направят с косите и лицата им чудеса преди концерта като комплимент от „Сентиментал суингърс“. Точно в 20:30 часа в Sofia Live Club обособената „Арлет“ зона ще очаква желаещите да се потопят в необикновената нощ с най-подходяща кабаретна прическа и грим. Накрая всички присъстващи ще могат да излеят емоциите си от преживяното на хартия. „Златната книга” на „Сентиментал суингърс“ ще ги очаква за техните мисли, впечатления, предложения. Swing Cabaret ще представи цялата палитра на живота, такъв какъвто е бил, какъвто ни се иска да бъде... и какъвто може да бъде - пъстър и задъхан от приключения!

Станете почитател на Класа