Безкрайна мелодия от багри

Смело напред
Дизайнерите от модната седмица в Ню Йорк черпят оптимизъм от собствените си мечти, дори когато те са извън пределите на здравия разум. В колекциите прет-а-порте на Mercedes-Benz Fashion Week американците залагат на това, което умеят най-добре, а именно да разпръскват трудно обяснима за останалия свят жизнерадост. Оранжево-червеникавият нюанс не слиза от пиедестала, а подгласници са му цветове с изразителни имена като кафе, медено златно, тъмнорозово, дим от рози, светлосиньо, ултрамарин. При материите коприната и кадифето подчертават изтънчената женственост. Денимът отново се чувства у дома си.

Зад кулисите
Мила Йовович – жената с непреходна красота, чувствено тяло и блестяща усмивка, спира дъха в новата рекламна кампания на италианския бранд Marella. Образът й в колекция пролет-лято носи усещане за жизненост, лекота и забавление. Основен елемент за сезона е сакото. Френският шик е фокусиран в скъсените сака в натурални тонове, подходящи за съчетаване с тишърти и скини панталони. Тенденцията е ясна: изчистеният бон тон стил на 50-те се завръща при връхните дрехи.

Кой нарисува тази дъга
Пролетно-лятната колекция на Benetton представлява безспирна експлозия от багри. Живописните цветове и колоритните шарки, емблематични за марката, са задължителни за сезона. Обрисуваната картина от геометрични форми, декорация и тъкани дава горещи идеи за едно продължително и жарко лято.

Блясъкът на чистия ум
Фризьор, фотограф, стилист, парфюмерист, философ... французинът Серж Лютенс е човек, който не може да бъде описан с една дума. Рядко се среща личност, така отдадена на идеята да създава... емоции. Звучи странно и неразбираемо, но неговата история и призвание разкриват пред очите ни една наистина различна вселена. Ароматните му творения са различни, те разказват случки, карат ни да се пренесем в тях и да изпитаме незаменимото чувство на завършеност. Парфюмите с марка Serge Lutens са вече и в България и се предлагат в магазин The Circle в Serdika Center, София.

Великолепни тела
По случай своя юбилей, 35 години на сцената, Катя и Здравко от дует „Ритон” решиха за пореден път да представят неизменен професионализъм и перфектен външен вид на почитателите си. Като по-голямата част от ангажираните дами Катя предпочита да постигне желаните резултати без излишно натоварване, затова се спря на уреда Cavi Lipo на Vitality club за ефективно и трайно ремоделиране на фигурата. Резултатът от курса процедури е видим. Сантиметрите бързо намаляват. Ефектът от „мързеливата” кавитация хареса и на Здравко, който също я изпробва.



... и още в мартенския брой:
Седмицата на висшата мода в Париж събужда мечти за красота и слънце
Приказката Chanel, разказана по нов начин
Шапката е аксесоарът на сезона за мъжката визия
Слънчевите лъчи на диаманта Tiffany греят и до днес
Замъкът на медийния магнат Рандолф Хърст, Сан Симеон в Калифорния, привлича милиони посетители
Открийте мечтаното място за зареждане на батериите на най-източната точка от австралийското крайбрежие
Каква е символиката на самодивските колани
„Мога” или изкуството на вътрешната самоувереност
Как да посрещнем пролетта по-слаби, с правилно хранене и подходящи продукти

Станете почитател на Класа