Билети за Хулио Иглесиас – на новата каса на „Арт БГ“ в НДК

Билетите за концерта на големия латино класик Хулио Иглесиас в „Арена Армеец“ на 13 юни са в продажба на промоционални цени между 50 и 100 лв. за първите 2000 броя.
Интересът към тазгодишното гостуване на магнетичния испанец е огромен и се очаква промобилетите да бъдат изчерпани до края на тази седмица.
Феновете на Хулио Иглесиас могат да закупят своите билети за събитието на касата на „Арена Армеец“, в мрежата на Eventim и на новооткритата билетна каса на продуцентска компания „Арт БГ“ в Билетния център на НДК.
Новото гише се намира на броени метри от обичайните каси на НДК и е означено като каса 3.
На новата каса номер 3 ще могат да бъдат закупени ексклузивно билети за събитията, организирани от продуцентска компания „Арт БГ“, между които обявените вече концерти на струнен квартет Bond на 25 април и Цеца Величкович на 22 май.
„Много сме доволни, че успяхме да издействаме това пространство,за да избегнем опашките и струпванията, които досега се получаваха на първите две каси. Така се надяваме да улесним работата на всички каси в Билетния център на НДК“, коментира Даниел Стефанов, управител на продуцентска компания „Арт БГ“.

Станете почитател на Класа