Тръгва вечерен уъркшоп "Арт релакс"

Първото издание на работилницата по изящни изкуства „Арт релакс” в галерията стартира на 8 февруари. Новият вечерен арт уъркшоп „Арт релакс” е възможност не само да обогатите познанията си в областта на изящните изкуства, но и ще ви достави незаменимото удоволствие да разчупите ритъма на ежедневието.
„Арт релакс” работилницата ще се води от изкуствоведа Цветелина Анастасова, дипломиран специалист по западноевропейска живопис и архитектура в Сорбоната.
Теоретичните части и презентации за всеки един урок са подготвени в съдействие с Библиотеката по история на изкуството и археология (Bibliothèque de l'INHA) в Париж.
Всяка среща е предвидено да е с продължителност два часа, като заниманията са обособени в две главни части. След кратко въведение в тайните, историите и любопитните факти около живота и творчеството на най-големите майстори на XX век се преминава към практическо занимание и финален конферанс, в който всеки участник в „Арт релакс” ще може да изяви себе си като творец.
Курсът се провежда всяка сряда от 18:00 до 19:30 ч на „Оборище“ 10. Поради ограничения брой места до 8 души желателно е записванията да стават една седмица предварително.

Станете почитател на Класа