„Еликсирът на любовта“

Жената е родена, за да получава удоволствие. Тя е центърът на Вселената. Това е отправната точка в новата книга на Лариса Ренар  „Еликсирът на любовта“. Чрез нови техники авторката дава основните съставки и рецепти за щастие и постигане на всички желания. Става дума за техника за емоционално пускане, упражнение за увереност , визуализиране на идеалния мъж, пречистване и изпълване на пространството, пробуждане на желанието. Прочитайки книгата, жената намира отговорите на важни въпроси:
Къде да намериш мъжа на твоите мечти, как да познаеш, че това е той, какво да направиш, ако ти изневери, как да постъпиш, ако се наложи да правиш важен избор в живота си, възможно ли е да подариш сърцето си на някого и да запазиш целостта си, как да запазиш любовта и страстта си след многогодишен съвместен живот, как да помогнеш на мъжа до себе си да преодолява кризите в живота
Ренар предлага на всяка от своите читателки първо да установи каква енергия преобладава в нея. Може да го направите много лесно: представете си мислено своя портрет и го оцветете в бяло и червено. От тяхното съотношение може да разберете дали във вас преобладава мъжката или женската енергия.

Станете почитател на Класа